GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

FOTO Cel mai fierbinte Derby! Frumoasele Ines Trocchia și Marika Baldini încing atmosfera înainte de Inter - AS Roma

Ines Trocchia și Marika Baldini +31   FOTO
Ines Trocchia și Marika Baldini

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 12:50 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 13:54

Inter, locul 7 în Italia, și AS Roma, locul 6, se înfruntă azi, de la ora 19:00, în cel mai tare meci al etapei #8 din Serie A. Partida va fi și un duel între fanii celor două formații.

Înfruntarea orgoliilor are loc și în afara terenului. Înainte ca cele două echipe să se dueleze, cele mai sexy fane ale granzilor italieni încing atmosfera.

+27 FOTO

Frumoasele Ines Trocchia și Marika Baldini încing atmosfera înainte de Inter - AS Roma

Ines Trocchia, un superb fotomodel care iubește Inter, și Marika Baldini, care nu ratează niciun meci al Romei, sunt gata de meci și sunt gata să sărbătorească victoria favoriților.

Cele două sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei din Italia și adoră să se fotografieze în ipostaze provocatoare.

+12 FOTO

Ines Trocchia, fotomodelul care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo, gata de Inter - AS Roma

Ines Trocchia, 27 de ani, modelul care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo, e o înfocată susținătoare a Interului. Când nu este prinsă cu ședințele foto, superbul model din Napoli îi urmărește pe nerazzurri.

Frumoasa prezentatoare a unei emisiuni de sport la un post tv italian a ieșit prima oară în evidență acum mai bine de un an, când l-a refuzat pe Ronaldo.

Ea a fost întrebată de moderatorul unui talk-show dacă ar accepta o călătorie în avionul privat al portughezului. Răspunsul ei a fost scurt: „Sunt logodită! Ronaldo nu este genul meu de bărbat”.

Marika Baldini, cea mai sexy microbistă a Romei

Marika Baldini, 33 ani, e una din cele mai cunoscute suportere ale Romei, alături de care suferă încă de mică: „Părinții s-au despărțit când eram copil și tatăl meu ținea cu Lazio, deci se poate spune că derbyurile se trăiau aprins în familie”.

Actrița și modelul italian își înnebunește fanii de pe Instagram cu poze provocatoare, iar în vara anului trecut promitea să se dezbrace mai mult dacă giallorossii vor face performanțe sub comanda lui Jose Mourinho.

Citește și:

A renunțat să mai fie portar, pentru o carieră spectaculoasă » Imaginile sunt virale

Ilary Blasi îi cere lui Totti o sumă incredibilă! Fostul star de la AS Roma, amenințat cu dezvăluiri incendiare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ilmaestro
ilmaestro  •  01 Octombrie 2022, 15:48

Bă băieți,cum mama dracu l-a refuzat pe Ronaldo daca ăla nu a întrebat-o de sănătate,poate nici nu știe cine este.Mari artiști ai condeiului sunteți,din ce in ce mai multe stiri de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ilmaestro
ilmaestro  •  01 Octombrie 2022, 15:47

Bă băieți,cum mama dracu l-a refuzat pe Ronaldo daca ăla nu a întrebat-o de sănătate,poate nici nu știe cine este.Mari artiști ai condeiului sunteți,din ce in ce mai multe stiri de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează