FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

VIDEO Omrani, gata de debutul la FCSB » Anunțul lui Nicolae Dică

Articol de , - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 14:08 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 14:58

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că Billel Omrani e gata să joace în meciul cu  FC Argeș.

  • FCSB – FC Argeș se joacă duminică, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Adus din postura de jucător liber, atacantul francez de 29 de ani va fi în lot pentru meciul de duminică și are toate șansele să joace primele minute în tricoul roș-albastru.

Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru
BELARUS
Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru

VIDEO Nicolae Dică anunță că Billel Omrani e gata de debutul la FCSB

„Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno? 

A jucat și în 4-3-3 și în 4-4-2. A jucat în 4-3-3 pe dreapta și pe stânga și poate evolua și cu încă un atacant lângă el. Nu avem probleme ”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Gigi Becali, către Dică: „Alege sistemul, că eu nu mă pricep!”

Ca să-i satisfacă dorința lui Gigi Becali de a fi titulari Omrani și Compagno, Nicolae Dică trebuie să alcătuiască o formulă în care se apără serios doar cei doi fundași centrali. 

Becali a povestit că Nicolae Dică a găsit o soluție ca să-i includă pe ambii atacanți în formula de start: „Mi-a zis că vrea să joace 4-4-2 de acum înainte. I-am spus că nu mă interesează sistemul, că nu mă pricep eu la sisteme". Omrani și Compagno vor fi însoțiți de alți trei fotbaliști ofensivi: Andrei Cordea și Florinel Coman sunt buni exclusiv pentru atac, Olaru e și el un mijlocaș ofensiv, un „optar" capabil să se mai și apere.

 Închizătorul de bază este Edjouma, însă marocanul nu e un „cerber" de tipul Pintilii&Alexa, e mai degrabă un fotbalist bun pentru construirea jocului.

 Cum poate să arate echipa contra lui FC Argeș: Târnovanu - V. Crețu, Haruț, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma, Olaru, Fl. Coman - Omrani, Compagno

Citește mai multe știri despre FCSB:

A ales greșit FCSB? Ișfan, peste fotbalistul de 1,7 milioane de euro al lui Becali

Gică Hagi propune un fotbalist de la FCSB la națională: „Răzvan Marin și Cicâldău o au grea cu el!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Ceferinho
Ceferinho  •  01 Octombrie 2022, 15:11

Daca va fi motivat va aduce o multime de puncte lui Gigi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează