FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Wesley și Adailton, doriți „la pachet” în Liga 1: „Acum să vedem ce se întâmplă”

Wesley și Adailton la FC Vaslui // foto: Arhivă GSP
Wesley și Adailton la FC Vaslui // foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 10:29 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 11:16

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, spune că i-ar putea angaja „la pachet”, în iarnă, pe brazilienii Wesley și Adailton, foști jucători importanți la FC Vaslui. Al doilea ar urma să ocupe postul de antrenor în locul lui Mihai Teja, care a primit deja ultimatum din partea finanțatorului.

Fostul mijlocaș brazilian Adailton, între 2010 și 2012 jucător la FC Vaslui, a fost aproape să semneze cu FC Botoșani în vară. Cele două părți nu au ajuns la un acord, dar Valeriu Iftime nu renunță la această variantă.

Cu actualul antrenor de la Botoșani, Mihai Teja, pe făraș, pista Adailton a redevenit de actualitate. Acesta ar veni la Botoșani împreună cu Wesley, alt fost jucător brazilian care a impresionat în fotbalul românesc.

3 vești de ultimă oră din Danemarca, înainte de Silkeborg - FCSB: „Să tremure arena!”
SILKEBORG - FCSB
3 vești de ultimă oră din Danemarca, înainte de Silkeborg - FCSB: „Să tremure arena!”

Valeriu Iftime: „Wesley și Adailton vin la pachet, dar nu discutăm până în iarnă”

„Exclud variantele Adailton și Wesley până în iarnă. L-am vrut pe Adailton înainte de Mihai Teja, dar atunci avea niște discuții, nu era sigur și am crezut mai mult în Mihai. Acum să vedem ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui, vin la pachet”, a precizat Iftime la PrimaSport.

Fost jucător cu peste 100 de meciuri la nivel de Serie A, Adailton și-a început cariera de antrenor în 2017. Între 2017 și 2019 a fost „secund” la Poli Virtus Verona, iar între iunie și octombrie 2019, pentru 8 meciuri, „principal” la Vigor Carpaneto, în ligile inferioare din Italia.

Meciul cu Rapid, decisiv pentru Mihai Teja

Angajat în vară, Mihai Teja a obținut doar 3 victorii alături de FC Botoșani, dintr-un total de 11 meciuri. În rest, moldovenii au înregistrat 4 egaluri și 4 eșecuri.

După cea mai recentă partidă, egalul de luni seara cu U Cluj, 1-1, Valeriu Iftime i-a trasat un ultimatum antrenorului echipei.

„Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, este astăzi o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a precizat Iftime la Orange Sport.

Meciul de totul sau nimic pentru Teja va avea loc pe 8 octombrie, în deplasare, cu Rapid.

Mai multe știri din Liga 1: 

GSP a pus față în față „nouarii” din Liga 1 » Cine e cel mai bun la toate capitolele

Mutu „a pus tunurile” pe „centralul” Rusandu: „Nu-mi explic! Nu știu dacă are ceva cu Rapidul sau asta e valoarea lui!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
MariusMitran69
MariusMitran69  •  04 Octombrie 2022, 17:22

Iftimie ar fi vrut sa-l pastreze pe Teja pana la restanta cu FCSB ca sa nu-i creeze suprize noul antrenor, dar din pacate e prea tarziu si trebuie sa ia masuri urgent.

Razvan
Razvan  •  04 Octombrie 2022, 13:20

Astia costa sa vina la club, nu da el mult la jucatori da la astia.!

nicto
nicto  •  04 Octombrie 2022, 12:51
Postat de gazetadetumbe pe 04 Octombrie 2022, 11:32

Nu cred ca e o idee rea,Iftime are multe defecte,dar e un tip inteligent si cu ceva fler!

fler a avut cand la pus pe Teja... un antrenor care dupa 3 jocuri bune pierde cinci pe linie... inteligent ar fi daca l-ar swchimba urgent..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează