FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Măsură anti-Stoichiță la FRF » Răzvan Burleanu l-a angajat pe omul trecut pe la Steaua, Dinamo și FCSB

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță // foto: Imago Images
Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 13:04 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 13:22

FRF l-a angajat pe Ilie Alexe (43 de ani) în funcția de coordonator al loturilor naționale de juniori, de la nivelul U15 până la U19.

La o săptămână după ce Gazeta Sporturilor a scris despre ordinul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, ca directorul tehnic Mihai Stoichiță să nu mai apară în cabine în fața jucătorilor de la loturile de juniori, forul care conduce fotbalul românesc a anunțat angajarea unui coordonator care să supervizeze reprezentativele „mici”.

Este vorba despre Ilie Alexe, absolvent al școlii de antrenori din Coverciano. El a lucrat în trecut la Academia Steaua, Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo, apoi Academia FCSB.

Fost oficial dinamovist, acum conducător de club în Danemarca, despre viața în țara scandinavă: „Știți cât a ajuns să coste un duș fierbinte?”
SILKEBORG - FCSB
Fost oficial dinamovist, acum conducător de club în Danemarca, despre viața în țara scandinavă: „Știți cât a ajuns să coste un duș fierbinte?”

Măsură anti-Stoichiță: FRF a angajat coordonator pentru loturile de juniori

FRF a înșirat pe site-ul oficial sarcinile pe care le va îndeplini Alexe: „Acesta va monitoriza modul de lucru și va urmări planul de performanță al unui jucător de elită de la 15 ani și până la finalul junioratului, pentru a facilita tranziția acestuia către prima reprezentativă, prin intermediul loturilor de U21 sau U20.

Totodată, Alexe se va asigura de întărirea colaborării cu academiile de juniori și de dezvoltarea unei culturi organizaționale la nivelul loturilor de juniori în concordanță cu Strategia Tehnică a FRF”.

Măsură anti-Stoichiță la FRF » Răzvan Burleanu l-a angajat pe omul trecut pe la Steaua, Dinamo și FCSB
Ilie Alexe

Stoichiță „intra” peste selecționeri

Angajarea lui Alexe, care înseamnă delegarea atribuțiilor la loturile de juniori, pare a fi o măsură în plus de diminuare a influenței lui Mihai Stoichiță, implicat puternic în viața selecționatelor.

În ultimii ani, Mihai Stoichiță nu s-a comportat ca un șef de Comisie Tehnică, ci ca un superior al tuturor selecționerilor, unul îndreptățit să ignore autoritatea acestora și să le facă el o parte din muncă.

Implicat în controversa FCSB vs. CSA Steaua

În urmă cu aproximativ un an, noiembrie 2021, Ilie Alexe a fost implicat într-un scandal.

Pe atunci coordonator la Academia FCSB, Ilie Alexe, alintat „Bebe”, nu a depus contestație împotriva celor de la CSA Steaua, după ce „militarii” au folosit un junior pe fals la un meci direct.

S-a vehiculat că Alexe ar fi aplanat conflictul ca urmare a relației naș-fin cu Sorin Popescu, antrenorul coordonator de la CSA Steaua, dar Vasile Geambazi, șeful Academiei FCSB, susținea atunci că decizia de a „stinge” cazul i-a aparținut:

„Ilie Alexe este profesionist. Omul a depus contestația, apoi mi-a spus că trebuie să plătim taxă. N-am fost de acord”.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Scrisoarea lui Edi Iordănescu pentru suporterii naționalei și răspunsul dur al acestora, pe GSP: „Trebuia să rămân, am văzut speranță” / „Pleacă!”

Ce antrenează Croitoru? Antrenorul dă de înțeles că știe de problema lui FCU Craiova, însă necazul oltenilor se replică meci de meci!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
futhienzbang22
futhienzbang22  •  06 Octombrie 2022, 07:35

ți-e scârbă de „academiile”astea de jmecherit banii părinților! ăia proști,desigur!

creeperno807
creeperno807  •  05 Octombrie 2022, 22:35

Stoichita e bucuros ca munceste mai putin

observer
observer  •  05 Octombrie 2022, 21:59

Din lac in put! Bebe Alexe e un mare aranjor fara nicio realizare. N-a jucat fotbal nici in curtea scolii, n-a antrenat pe nimeni, un zero total. A investit intr-o diploma, dar nu are niciun fundament. I-a papat banii lui jiji si n-a produs nimic. Numai promisiuni trambitate de fratele lui mimi, alta nulitate. Bai Burleanu, UN FOTBALIST ADEVARAT N-Ai gasit????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close