INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Italienii au cerut extrădarea lui Robinho! Brazilianul a fost condamnat la 9 ani de închisoare

Italienii au cerut extrădarea lui Robinho
Italienii au cerut extrădarea lui Robinho

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 22:03 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 22:58

Ministrul Italian al Justiției cere extrădarea din Brazilia a lui Robihno, condamnat la 9 ani de închisoare. 

În ianuarie, Robinho a fost condamnat definitiv în Italia la 9 ani de închisoare, fiind acuzat de viol. O hotărâre confirmată și de Tribunalul Suprem. 

Atunci însă, fostul internațional brazilian, ex-Real, Milan și Manchester City, se afla în Țara Cafelei, la fel ca acum. Și nu dorește să se întoarcă în Peninsulă. 

Un angajat al FRF dezvăluie reacțiile din interiorul Federației la cazul „Mangia”: „Voiam să trimit declarațiile mamei la Gazzetta, dar mi-au spus că părinții nu prezintă niciun pic de încredere”
FRF
Un angajat al FRF dezvăluie reacțiile din interiorul Federației la cazul „Mangia”: „Voiam să trimit declarațiile mamei la Gazzetta, dar mi-au spus că părinții nu prezintă niciun pic de încredere”

Italienii au cerut extrădarea lui Robinho 

Azi, Ministerul Italian al Justiției a cerut oficial extrădarea lui Robinho. Între Brazilia și Italia nu există tratat de extrădare, dar cele două țări ar putea ajunge la un acord în cazul „Robinho”.

 Faptele lui Robinho datează din 2013, când pe-atunci atacantul Milanului a mers la un club unde femeia își sărbătorea ziua de naștere.  Robinho și prietenul său Ricardo Falco au fost găsiți vinovați de violul unei albaneze de 23 de ani, pe care „au îmbătat-o și au umilit-o cu brutalitate, manifestând un dispreț deosebit”. 

Robinho, un nume important pentru fotbalul brazilian 

Robinho a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști brazilieni din ultimele două decenii. Atacantul format la Santos a evoluat în Europa pentru formații de top, precum Real Madrid, Manchester City sau AC Milan. Brazilianul și-a încheiat cariera în 2020, la Santos, clubul care l-a lansat în fotbalul mare. 

Citește și:

„Hoție pe față! Nu e coincidență” » Barcelona face plângere la UEFA împotriva arbitrului VAR de la meciul cu Inter: 3 capete de acuzare

Luciano Spalletti, în al nouălea cer la Napoli, după 6-1 cu Ajax: „Și Maradona ar fi fost mândru de această echipă!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bazile
bazile  •  06 Octombrie 2022, 10:05

Nu cunosc faptele, dar pot spune cu certitudine ca nu a fost un mare jucator.

mafa
mafa  •  06 Octombrie 2022, 08:18

CE tupeu pe italienii astia,se cred inca imperiali,ei nu dau ,dar,vor sa li-se dea !!...s-au schimbat timpurile domnilor romani !!...criminalii, delapidatorii, violatorii se judeca in tarile unde sau săvârsit faptele si unde s-au dat pedepsele !!!....poate ne dati si noua proscrisii nostri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close