FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Criza e totală la FCSB: toate vedetele lui Becali sunt la pământ! Cifre horror pentru 3 dintre preferații patronului

Criza de la FCSB e totală  / Sursă foto: Imago Images
Criza de la FCSB e totală / Sursă foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat joi, 06 octombrie 2022 06:59 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 07:20

Criza de la FCSB e totală, rezultatele din campionat sunt dezastruoase și s-a prăbușit și randamentul fotbaliștilor pe care Gigi Becali îi considera cei mai importanți: Olaru, Octavian Popescu, Florinel Coman. Au trecut mai mult de patru luni și jumătate de când vreunul dintre ei nu a mai înscris un gol.

  • FCSB joacă de la 19:45, împotriva celor de Silkeborg, în etapa a 3-a din Conference League. Meciul din Danemarca va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProArena.

Clasamentul din Liga 1 arată îngrozitor pentru FCSB, și ierarhia nu e singura dovadă că lucrurile merg prost în clubul lui Becali. 

„Nu există un joc de echipă, nu e omogenitate, titularii sunt schimbați încontinuu de la un meci la altul”, crede Duckadam. Lipsa unei organizări și a legăturilor dintre jucători este însoțită de criza în care au ajuns fotbaliștii cei mai importanți din lot, tineri pe care Becali credea că avea să-i vândă cu zeci de milioane de euro.

De ce sacrifică FCSB Europa? Calculele financiare pe care și le-a făcut Gigi Becali înainte de meciul cu Silkeborg
SILKEBORG - FCSB
De ce sacrifică FCSB Europa? Calculele financiare pe care și le-a făcut Gigi Becali înainte de meciul cu Silkeborg

Darius Olaru aleargă mult și de pomană

Florinel Coman se afla în regres de mai multă vreme și l-au însoțit în impas Darius Olaru și Octavian Popescu.

Olaru, un mijlocaș pe care Mihai Stoica l-a lăudat pentru capacitatea de efort extraordinară și pentru ambiția lui, nu a mai înscris de pe 2 mai. Atunci a marcat două goluri într-o victorie cu 4-0 într-o partidă cu FC Argeș. Folosit mai mereu în poziții ofensive, Olaru a bifat de atunci 24 de meciuri fără să mai dea vreun gol.

Ca să explice de ce mijlocașul fost la Gaz Metan nu mai are nicio contribuție concretă în jocul FCSB-ului, Basarab Panduru s-a legat tocmai de distanțele foarte mari pe care jucătorul le parcurge meci de meci. 

„Discuția asta despre cât aleargă Olaru trebuie să fie încheiată odată! E nevoie să-i spună cineva să alerge mai puțin și unde să alerge ca să fie eficient, că nu mă interesează să văd mereu 12-13 kilometri în rapoartele de monitorizare!", a explicat Panduru la Orange Sport.

Fostul internațional din „Generația de Aur” nici nu are încredere în numerele pe care le-au prezentat oficialii de la FSCB: „Și aici am o problemă, că nu mă poate convinge nimeni că un jucător din campionatul românesc aleargă 13 kilometri într-un meci!”.

15 goluriîn 88 de partide are Olaru pentru FCSB în campionat. Becali a susținut că a refuzat în vara aceasta o ofertă de 3 milioane de euro pentru mijlocaș din țările arabe

Tavi Popescu, încă o șansă pentru salvare

Tot din mai nu a mai înscris Octavian Popescu, un mijlocaș ofensiv pe care Becali îl compara cu Maradona atunci când îl presa pe Edi Iordănescu să-l titularizeze în echipa națională. Dică l-a mutat pe Popescu de pe un post pe altul, încercări care mai rău l-au bulversat pe tânărul internațional român

Tavi nu a jucat bine ca „număr 10”, în spatele unui vârf, și nu a mai funcționat nici atunci când a fost readus ca mijlocaș stânga. El și Coman sunt concurenți pentru titularizarea în extrema stângă, în condițiile în care criteriul de departajare a devenit „care joacă mai puțin rău rămâne titular”. 

Popescu va mai avea astăzi o ocazie să schimbe impresia proastă pe care a produs-o în ultima vreme. Olaru și Coman nu se află în lotul pe care FCSB l-a deplasat în Danemarca, dar Tavi face parte din echipă și mai primește, astfel, încă o șansă să demonstreze că potențialul pe care i-l intuiau specialiștii în urmă a fost ceva real, n-a fost înșelător

22 de luniau trecut de când Coman a marcat ultima oară într-un meci din campionat. Între timp, el a mai înscris un gol cu Saburtalo și un gol cu Viking, ambele în preliminariile acestui sezon din Conference League

Duckadam: „Cariera lui Andrei Vlad e terminată!” 

Într-o situație și mai rea se află Andrei Vlad, un alt tânăr pe care Becali l-a promovat puternic în anii aceștia. „Messi al portarilor” nu a mai fost folosit în vreun meci de pe 3 martie, de atunci a rămas rezerva lui Târnovanu. Goalkeeperul adus de la Iași a avut evoluții bune în mod constant și s-a impus ca titular cert.

Helmut Duckadam crede că pentru Andrei e ca un sfârșit de carieră situația în care se găsește acum

„Vlad stă foarte bine la FCSB, are ceea ce a ales el, adică să primească un salariu bun lună de lună fără să joace. Că dacă ar fi vrut să evolueze și să progreseze, și-ar fi găsit un alt club. Asta e, fiecare alege ce-și dorește în viață. După părerea mea, și-a distrus cariera”, a comentat Duckadam la DigiSport.

Silkeborg - FCSB, echipe probabile

Silkeborg: 1. Larsen - 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel - 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson - 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk
Rezerve: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch
Antrenor: Kent Nielsen

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Boboc, 5. Dawa, 6. Haruț, 28. Pantea - 26. Oaidă, 20. M. Dulca, 80. Radaslavescu - 11. Miculescu, 98. B. Rusu, 10. Oct. Popescu
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 8. Șut, 9. I. Stoica, 13. Dumiter, 21. Fl. Achim, 29. Bouhenna, 30. Musi, 77. S. Șerban
Antrenor: Nicolae Dică
Absenți: Radunovici, Panțâru, I. Cristea, Ov. Popescu (accidentați), Nikolov, Omrani (neincluși pe lista UEFA), Compagno, Fl. Coman, Cordea, Tamm, Edjouma, Olaru (menajați)

VIDEO Antrenamentul oficial al celor de la FCSB, înaintea duelului din Conference League cu Silkeborg

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP De ce sacrifică FCSB Europa? Calculele financiare pe care și le-a făcut Gigi Becali înainte de meciul cu Silkeborg

GSP a pus față în față „nouarii” din Liga 1 » Cine e cel mai bun la toate capitolele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  06 Octombrie 2022, 16:41
Postat de fcsarbitri pe 06 Octombrie 2022, 12:58

nu ti-e mah rusine asa prost?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  06 Octombrie 2022, 13:47
Postat de anticenzuralasport pe 06 Octombrie 2022, 12:09

Ba în mintea ta e multa contradicție !!! Lauzi Voluntarul care a jucat cu un om în plus datorita arbitrului când trebuia să fie invers și apoi cauți pete în Soare că nu știu ce ai visat tu că arbitrii în ultima etapă au dezavantajat Rapidul și a avantajat Steaua...? Tu nu poți să ai același raționament nici pe termen scurt ???

Postacel, BARSAN A TRAS CU DISPERARE CU FCSB IN MECIUL CU VOLUNTARI. Pur si simplu s-a pacalit la primul galben la Edjouma si la halul in care arbitrase i-a fost frica sa nu-l dea pe al doilea, care era super-clar. Nefiind rosu direct VAR-ul nu putea interveni, asa e regulamentul. E absolut hilar halul in care te faci de ras sustinand ca v-ar fi furat Barsan, cum spuneam, se vede zi de zi ca voi postacii "de ferma" ai ciobanului NU VEDETI MECIURILE DESPRE CARE POSTACITI :))

fcsarbitri
fcsarbitri  •  06 Octombrie 2022, 12:58

nu ti-e mah rusine asa prost?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează