INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

VIDEO Târnovanu, după ce a încasat 5 goluri din 5 șuturi pe poartă: „Nu credeam că FCSB poate trăi așa ceva vreodată”

Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan +20   FOTO
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 06 octombrie 2022 22:14 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 22:57

Portarul lui FCSB din înfrângerea usturătoare cu Silkeborg, Ștefan Târnovanu (22 de ani), a admis după meci că „îmi e rușine”. Vicecampioana României a fost spulberată în Danemarca, 0-5.

Unul dintre puținii titulari obișnuiți care și-a păstrat locul în primul „11” pentru acest meci, Târnovanu a avut o prestație de uitat. Nu a apărat niciun șut pe poartă expediat de adversari, 0/5, și a părut extrem de nesigur pe parcursul întâlnirii.

După meci, a afirmat că „îmi e rușine” și a oferit o declarație aiuritoare: „Am luat 5 goluri din 6-7 șuturi”. În realitate, a fost asediu la poarta sa, cu 16 șuturi expediate de adversari!

Duckadam, furios după rușinea din Danemarca: „De azi, Steaua nu mai există! Și-au bătut joc de această echipă!”
Silkeborg - FCSB 5-0
Duckadam, furios după rușinea din Danemarca: „De azi, Steaua nu mai există! Și-au bătut joc de această echipă!”

Ștefan Târnovanu, după ce a încasat 5 goluri din 5 șuturi pe poartă în Silkeborg - FCSB: „Îmi e rușine”

„Nu prea mai e nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfășurat meciului. Mie îmi e rușine, nu credeam că echipa noastră poate trăi așa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două goluri în primele 7 minute. În prima repriză, din 3 șuturi au dat 3 goluri, așa s-a scris soarta meciului.

Când iei 5 goluri din 6-7 șuturi, rămâne un moment trist, dezamăgitor. Asta este, mergem înainte, sperăm să facem treabă mai bună în campionat, să ne revenim. Trebuie să câștigăm în campionat, să legăm victorii pentru a ne ridica”, a precizat Târnovanu pentru Pro Arena.

Întrebat cum va trece peste un astfel de meci, portarul FCSB-ului a răspuns:

„Tratez fiecare meci cu seriozitate, mă antrenez și dau tot ce am mai bun. Să văd dacă pot dormi. Sunt dezamăgit, frustrat, supărat, nu mai e nimic de zis.

În Conference League mai avem 3 meciuri, le vom juca cum vom putea mai bine. Sper că nu vor fi aceleași rezultate ca în seara asta. Îmi pare rău pentru suporterii care au fost aici, față de cei de acasă, familiile noastre... dezamăgitor. Dar o să trecem și peste asta”.

Nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ. Rezultat rușinos, nu ne așteptam la asta deși am lăsat acasă câțiva dintre titulari. Consider că am pregătit bine meciul, dar rezultatul a fost dezastruos, ar trebui să ne fie rușine pentru această prestație.

E normal ca suporterii să fie supărați pe noi. Îmi cer scuze, ne pare rău pentru acest rezultat. Sperăm că ne vom revanșa în campionat, în meciurile următoare.

Ne bazăm pe campionat, nu ne aflăm într-o poziție bună, care să ne facă cinste. Ne concentrăm pe campionat, pe ce avem de făcut acolo.

- Răzvan Oaidă, FCSB, la Pro Arena

Mai multe despre Silkeborg - FCSB: 

Ei au umilit-o pe FCSB! Cine e Silkeborg, echipa care a distrus rezervele lui Dică în Conference League

„Rușine, rușine, rușine să vă fie!” » Suporterii FCSB-ului n-au mai suportat umilința din Danemarca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Octombrie 2022, 09:40
Postat de Catalynn___ pe 06 Octombrie 2022, 23:52

Buna și manita la ceva, acum a realizat și el ca joaca la FC fcsb și nu la Steaua … :-)))

vezi ca azi e mazare la meniu...

dakesis
dakesis  •  06 Octombrie 2022, 23:58

i-auzi si pe asta - nu credea... de parca ar juca la peseje:)

Catalynn___
Catalynn___  •  06 Octombrie 2022, 23:52

Buna și manita la ceva, acum a realizat și el ca joaca la FC fcsb și nu la Steaua … :-)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează