FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CS MIOVENI 3-1

video FC Voluntari - CS Mioveni 3-1 » Meci spectaculos, cu 4 goluri, în deschiderea etapei 13

Omar Govea, FC Voluntari FOTO: facebook.com/VoluntariFC
Omar Govea, FC Voluntari FOTO: facebook.com/VoluntariFC

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 17:10 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 21:43

FC Voluntari a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-1, în primul meci din etapa 13 a Ligii 1. 

Programul etapei 13 din Liga 1

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Vitalie Damașcan. Servit pe culoar de Govea, pe poziție viitoare, Damașcan a preluat cu dreptul și a finalizat cu stângul.

Doar 8 minute mai târziu, a venit egalarea. Rădescu a centrat din partea dreaptă, Armaș a sărit pe lângă minge, iar aceasta a căzut în careul de 6 metri, de unde Krasniqi a împins-o în poartă. Atacantul albanez a finalizat dintre 4 adversari, toți prea lenți!

Mexicanul Omar Govea, autorul pasei decisive la golul 1, a adus-o pe Voluntari în avantaj în minutul 45, cu un șut plasat, de la aproximativ 25 de metri de poartă, la „rădăcina” barei.

Golul 3 al Voluntariului, care a stabilit scorul final, 3-1, a venit în minutul 59 și a avut amprenta aceluiași Govea. Mexicanul a centrat din corner, Matricardi a reluat cu capul din Alexandru Iacob, iar mingea a sărit din acesta în fața porții, de unde Cosmin Achim a împins-o în plasă.

Argeșenii au forțat egalarea până la final și au fost periculoși în câteva rânduri, de fiecare dată cu șuturi din afara careului, plasate excelent, dar Mihai Popa a fost într-o zi imperială.

Cu cele 3 puncte adunate astăzi, FC Voluntari ajunge la un total de 16 și urcă, momentan, pe locul 8 în Liga 1. CS Mioveni rămâne penultima, cu doar 7 puncte.

FINAL » FC Voluntari - CS Mioveni 3-1

Echipele de start la FC Voluntari - CS Mioveni:

FC VOLUNTARI (3-4-3): M. Popa - C. Achim, Matricardi, Armaș (cpt.) - Cr. Costin, Droppa, Helder Tavares, Aliji - Damașcan, Nemec, Govea
Rezerve: Collado - Marrone, Andres, D. Andrei, N. Popescu, Merloi, D. Florea, Da Veiga Lopes, R. Popescu
Absenți: Meleke, Rața (suspendați)
Antrenor: Liviu Ciobotariu

CS MIOVENI (3-4-1-2): I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Al. Iacob - Radescu, Lixandru, Pop, Trif - Blănaru - Krasniqi, Kabananga
Rezerve: F. Croitoru - C. Ene, Șerbănică, Oancea, Garutti, Burlacu, Carnat, Coșereanu, D. Toma
Antrenor: Flavius Stoican

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Sebastian Colțescu; A1: Sebastian Gheorghe; A2: Daniel Mitruți; Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan; Arbitru AVAR: Adrian Popescu

Mai multe știri din Liga 1: 

SOLD-OUT la următoarele două meciuri acasă! Strategia inedită a clubului din Liga 1 a dat roade

Stoichiță șochează în cazul Mangia: „Nu înțeleg subiectul! Nu e problema Federației că are anumite apucături”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează