INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1

Cristi Balaj, după victoria mare obținută de CFR Cluj: „Stilul Petrescu dă roade, dar n-am mai avut putere să mă uit la final”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 00:19 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 00:29

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a comentat victoria obținută de trupa lui Dan Petrescu, 1-0 cu Slavia Praga. 

Campioana României a reușit un meci excelent și s-a impus în Cehia, obținând prima victorie din acest sezon de Conference League. 

Cu un Scuffet colosal, CFR obține o victorie uriașă în Conference League! Clasament incredibil în grupa campioanei
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1
Cu un Scuffet colosal, CFR obține o victorie uriașă în Conference League! Clasament incredibil în grupa campioanei

Cristi Balaj, după victoria lui CFR Cluj: „Slavia Praga e cea mai bună echipă din grupă” 

Oficialul ardelenilor l-a felicitat pe Dan Petrescu pentru tactica folosită și spune că formația cehă rămâne cea mai valoroasă din grupă. 

„Nu am mai avut putere să mă uit la minutele de final. Ăsta e fotbalul. V-am spus că e o echipă echilibrată. Din punctul meu de vedere, Slavia e cea mai bună din grupă. Dar și noi avem jucători de calitate și de valoare.Slavia este o echipă foarte bună, a jucat foarte bine. Nu avem mult timp să ne bucurăm.

Stilul lui Dan Petrescu a dat roade. Îl interesează în primul rând să nu ia gol. Faptul că am câștigat demonstrează valoarea lotului. 

Vorbeam la dineul oficial cu cei de la Slavia despre Ballkani. Și ei au rămas surprinși de jocul lor. Ballkani e o echipă bună și nu suntem surprinși că a câștigat în Turcia. 

Grupa poate aduce orice. Important este că am câștigat. Am adus puncte pentru România. FCSB are un punct nu? Sper să mai acumuleze și ei puncte. Și noi la fel. Doar prin sacrificiu și o anumită tactică am câștigat”, a spus Cristi Balaj la emisiunea „DigiSport Special”. 

Nu știu cât a fost scorul la FCSB. 5-0? Mult... Europa înseamnă altceva. Fotbalul danez e foarte puternic. Noi am jucat cu Randers și nu suntem surprinși că apar astfel de rezultate.

- Cristi Balaj

CFR Cluj speră la calificare

După 3 meciuri, grupa lui CFR Cluj este una extrem de echilibrată. Fiecare echipă are câte 4 puncte, iar diferența se face la numărul de goluri marcate. În acest moment, trupa lui Dan Petrescu este ultima, având un golaveraj 2-2.

  1. FC Balkani - 4p (7-7)
  2. Sivasspor - 4p (5-5)
  3. Slavia Praga - 4p (4-4)
  4. CFR Cluj - 4p (2-2)

Citește și: 

Bonus important pentru CFR Cluj » Câți bani încasează după victoria cu Slavia Praga

Reacție dură după ce FCSB a fost spulberată în Europa: „Ar fi justificat ca Dică să își dea demisia. De ce acceptă să fie umilit?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  07 Octombrie 2022, 08:37

„Un meci excelent făcut de CFR”.Cehii i-au călărit mai tot timpul,au avut și 2 bare.Mai multă modestie nu strică.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează