INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1

Dan Petrescu, euforic după victoria din Praga: „Cred că doar noi și Barcelona am câștigat aici”

Dan Petrescu // foto: Imago Images
Dan Petrescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 00:59 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 01:04

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria impresionantă obținută de campioana României, 1-0 cu Slavia Praga.

„Bursucul” l-a elogiat pe portarul Simone Scuffet, autorul a 8 parade care le-au permis „vișiniilor” să obțină acest rezultat.

Pe deasupra, Petrescu s-a declarat extrem de entuziasmat de rezultat, pe care l-a descris drept „mai mare decât victoria cu Celtic”, referindu-se la succesul din vara lui 2019, scor 4-3, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Petrescu a spus că „nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”, însă cehii au alte 4 înfrângeri pe teren propriu în acest an, două cu Sparta Praga, una cu Feyenoord, una cu Karvina.

Bonus important pentru CFR Cluj » Câți bani încasează după victoria cu Slavia Praga
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 1-0
Bonus important pentru CFR Cluj » Câți bani încasează după victoria cu Slavia Praga

Dan Petrescu, după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: „O jumătate de minune”

„Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc. Am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat.

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona o dată. La Slavia acasă nu câștigi, și ați văzut de ce. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic.

A fost un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face sau nu să intrăm și noi în calcule pentru calificare.

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc.

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea.

S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Vor pune probleme tuturor echipelor. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia”, a declarat Dan Petrescu, conform sport.ro.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Echipa merită felicitată, am luptat precum leii, am alergat ca nebunii și ne-am apărat cu toată echipa. Am reușit să înscriem și să câștigăm.

- Rangelo Janga, CFR Cluj

Mai multe despre CFR Cluj: 

Cristi Balaj, după victoria mare obținută de CFR Cluj: „Stilul Petrescu dă roade, dar n-am mai avut putere să mă uit la final”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
VanBasten
VanBasten  •  07 Octombrie 2022, 15:06
Postat de vasileroaita pe 07 Octombrie 2022, 08:37

C\nd e;ti la Praga nu bei doar trei halbe! Au cehii o bere!!!

Merci, Vasile. Cand ajung la Praga, testez.

laur_gr
laur_gr  •  07 Octombrie 2022, 12:30

E clar de ce Dan Petrescu isi lauda adversarii. Pai daca aia sunt buni si CFR i-a batut, atunci noi suntem si mai buni!!! Oricum e mult mai bine decat sa-ti privesti adversarii de sus.

gazistu
gazistu  •  07 Octombrie 2022, 09:56

ai incepe Dan cu laudele, si sa se compare cu Echipe de CH League ...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează