FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

„Puncte, apoi spectacol” » Conducerea de la FCU Craiova, mesaj răspicat pentru Croitoru

În Bănie, Croitoru e mereu sub presiune
În Bănie, Croitoru e mereu sub presiune

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 08:38 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 08:50

Conducerea de la FCU Craiova i-a transmis lui Marius Croitoru că trebuie să găsească o formulă de joc mai pragmatică, pentru ca echipa să urce în zona de play-off.

E tensiune maximă la FCU. Fotbaliștii și staff-ul tehnic au fost băgați în ședință de conducere, după ce echipa a luat un singur punct din ultimele două meciuri, 0-1 cu FC Voluntari și 2-2 cu Mioveni, ambele în deplasare. 

Dan Petrescu, euforic după victoria din Praga: „Cred că doar noi și Barcelona am câștigat aici”
SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1
Dan Petrescu, euforic după victoria din Praga: „Cred că doar noi și Barcelona am câștigat aici”

Patronul Adrian Mititelu consideră că locul 8, cu 15 puncte, după 12 etape, nu reflectă valoarea echipei și așteaptă ca Marius Croitoru să scoată maximum din jocurile următoare, cu Chindia, FC Botoșani și Hermannstadt.

Marcel Pușcaș: „Marius trebuie să analizeze lipsurile”

Directorul general Marcel Pușcaș a dat de înțeles că antrenorul, adept al fotbalului-spectacol, trebuie să găsească o formulă de joc care să fie în primul rând eficientă, pentru ca echipa să adune puncte și să intre în play-off. 

„S-a discutat cu Marius. Trebuie să analizeze lipsurile și să identifice veriga slabă. Să pună pe teren cei mai în formă jucători, fără concesii. Jucătorii să înțeleagă de ce joacă sau nu. Sigur, ca orice antrenor, și Croitoru își dorește să câștige, dar depinde cum abordezi jocul. 

Poți să joci frumos și să pierzi sau joci urât și câștigi, iar moralul echipei este din ce în ce mai bun, deci va genera și un joc frumos”, a explicat Pușcaș la emisiunea realizată de Gabi Safta pe Facebook și pe YouTube.

Pușcaș: „Sunt doi-trei pe care nu-i recunosc”

Oficialul FCU s-a declarat dezamăgit de anumiți jucători: „Trebuie să înțeleagă că trebuie să fie modești. Poate sunt cocoloșiți, poate, la unii dintre ei, a intervenit o stare de automulțumire. Eu cred că au înțeles ceva din discuția purtată cu ei. Sunt doi-trei jucători pe care nu-i mai recunosc față de sezonul trecut. 

Fac un meci bun, dau și gol, iar trei meciuri nu-i mai vezi pe teren. Ce-i asta? Nu mai am nevoie de tine! Derutează și antrenorul, și colectivul. Dacă nu vrei, uităm unii de alții". 

Obiectivul de a juca anul acesta în play-off și de a câștiga Cupa României este unul realist, pe măsura valorii echipei, a condițiilor oferite de club și, nu în ultimul rând, a suportului oferit de fani

Cu excepția a unu, două jocuri, am fost vioara întâi. Sunt convins că Marius va găsi remediul hibelor din jocul nostru și vom aduna puncte începând cu meciul următor!

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Prefer să câștig în urma unui joc frumos, nu vreau să câștig sub orice formă. Prefer să fiu schimbat, dar în urma unui joc frumos. Nu vreau să câștig cu un joc execrabil

- Marius Croitoru, antrenor FCU Craiova

Adrian Mititelu la ora adevărului, despre relația cu antrenorii: „Stați puțin, să fim sinceri. Credeți că eu nu mă bag?”

Citește și:

Panduru, mesaj direct pentru FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor” + Ce jucători „a tăvălit”

Scuffet, aproape de perfecțiune » Notele după victoria uriașă a celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  07 Octombrie 2022, 10:22

Fa ce sti mai bine, mister. Noi suntem alaturi de tine cel putin 2 ani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează