FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PETROLUL 2-1

FOTO A marcat în Craiova - Petrolul și și-a cerut iubita în căsătorie la finalul meciului: „Trebuia să fac asta”

CS Universitatea Craiova - Petrolul 2-1 | La finalul partidei, George Cîmpanu (22 de ani, extremă dreapta) și-a cerut iubita în căsătorie. +41   FOTO
CS Universitatea Craiova - Petrolul 2-1 | La finalul partidei, George Cîmpanu (22 de ani, extremă dreapta) și-a cerut iubita în căsătorie.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 23:15 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 23:31

CS Universitatea Craiova - Petrolul 2-1 | La finalul partidei, Alex Cîmpanu (22 de ani, extremă dreapta) și-a cerut iubita în căsătorie.

Cîmpanu a marcat golul egalizator în minutul 76, iar seara a devenit și mai bună pentru el: „Mă bucur că am făcut pasul ăsta, avem și un copil, trebuia să o cer și în căsătorie. A fost un moment special, știam că o să joc și îmi imaginam cum va fi dacă voi și marca... E important că am câștigat”.

Cîmpanu e împreună de mai mult timp cu Denisa Gabriela (25 de ani), alături de care are o fetiță, Celine Nicole, născută în luna august.

+37 FOTO

„Probabil că dacă nu câștigam, cererea în căsătorie nu mai era pe teren”, a declarat la final Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor.

Casă de piatră, Alex! 🥰

Casă de piatră, Alex! 🥰 Jucătorul nostru a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Denisa, la finalul întâlnirii cu Petrolul Ploiești. #CasaDePiatra

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, 15 October 2022

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește mai multe știri de actualitate:

Derapaj rasist la Farul - U Cluj » Ce sancțiuni prevede regulamentul

Conflict între Marius Croitoru și omul care l-a înlocuit? Răspunsul care lasă loc de interpretări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gicab
gicab  •  16 Octombrie 2022, 09:43

Ea ca ea dar el are o fata de parca ar fi ratat un penalty in minutul 94

gicab
gicab  •  16 Octombrie 2022, 09:42
Postat de VanBasten pe 16 Octombrie 2022, 05:08

Emotionant. Ca si miresele furate si duse la meci, inainte de a fi rascumparate pe cateva sticle de whiskey.

De 49 de lei sticla

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  16 Octombrie 2022, 09:33

Felicitari Campanu! Mi-a placut cum a jucat! Mi-a placut ca a tras la poarta de la distanta- probabil singurul care mai face d-astea de la Stiinta! Ceapa s-a stins din pacate!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează