FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Dică se pregătește să revină pe bancă: „Nu e diferenţă mare între această echipă și Farul”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 13:40 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 13:49

Nicolae Dică (42 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, este pe punctul de a reveni pe banca tehnică.

Tehnicianul piteștean nu exclude posibilitatea de a o prelua pe CS Mioveni, „lanterna roșie” a Superligii, informează cei de la Orange Sport

Ce îi place și ce nu-i place în România brazilianului din Superliga: „Ai mei mă somau să ne întoarcem acasă”
INTERVIU
Ce îi place și ce nu-i place în România brazilianului din Superliga: „Ai mei mă somau să ne întoarcem acasă”

Nicolae Dică: „Nu e diferenţă mare între Mioveni și Farul”

Basarab Panduru (52 de ani), fost fotbalist la Steaua București, l-a întrebat pe fostul tehnician al vicecampioanei dacă ar accepta o propunere venită din partea Mioveniului. Nicolae Dică a zâmbit și a replicat astfel:

„Nu știu, vedem. Nu m-au căutat cei de la Mioveni, deocamdată nu. Trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi merge. Am antrenat deja o echipă şi pot antrena doar două echipe într-un an, aşa că trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi antrena. Eu sunt genul de antrenor care vrea să antreneze mai mult, nu doar trei luni.

Se spune că Mioveni e foarte jos. Din punctul meu de vedere nu e diferenţă mare între echipe, între primul loc şi ultimul. Mioveniul a pierdut pe final cu Farul", a spus Nicolae Dică. 

La începutul lunii, „lanterna” Mioveni a cedat pe terenul liderului Farul, 1-2, cu gol primit în minutul 85.

Nicolae Dică: „Am avut niște discuții”

„Dicanio” susține că a purtat mai multe discuții atât cu cluburi din România, cât și cu formații din străinătate, după plecarea de la FCSB. 

„Am avut nişte discuţii, aşa,din ţară. Am avut şi din străinătate, mi-au spus doar dacă vreau să merg şi le-am spus să vină cu oferta concretă şi discutăm, că aşa pe vorbe... În România, la 80% dintre echipe sunt oameni de-ai conducătorilor. E important ca oamenii care sunt la orice club să fie alături. Şi eu am fost secund cu Gâlcă”, a mai precizat Nicolae Dică. 

Nicolae Dică e evoluat pentru CS Mioveni pe sfârșit de carieră

Nicolae Dică a evoluat pentru CS Mioveni pe sfârșit de carieră. Fostul internațional a îmbrăcat tricoul argeșenilor în perioada iulie 2011- ianuarie 2012. 

15 aparițiia adunat Nicolae Dică în tricoul Mioveniului. A marcat un gol și a dat o pasă decisivă

VIDEO. Edward Iordănescu a comentat plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB

Citește și:

Gigi Becali anunță o ofertă de 2 milioane de euro: „Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine! Bani, bani și iar bani!”

Verdict crunt pentru căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, după accidentarea din meciul cu Rapid + Cât va sta departe de gazon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
Sarcastique
Sarcastique  •  15 Noiembrie 2022, 20:19

gandire de executant al lui jiji . nu e diferenta mare intre mioveni si farul . asa e , nu e . una e pe locul 1 , cealalta pe ultimul loc .

81mada
81mada  •  15 Noiembrie 2022, 18:54

Daca Stoican a putut , cred ca poti si tu!

Dobermannul
Dobermannul  •  15 Noiembrie 2022, 15:18
Postat de calinescu_ pe 15 Noiembrie 2022, 14:49

Pleaca DICAAAAA ....!!!!! Antrenor de Lig A III a....!!!!

Asta cu a III-a pentru ca voi sunteti in a II-a. Fiecare are un nivel la care se raporteaza.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează