Cristiano Ronaldo, mutare-surpriză: tot mai aproape de MLS! + Suferința căpitanului Portugaliei: „Cel mai greu moment al vieții mele”

Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 11:03 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 11:42

În conflict cu propriul club, Cristiano Ronaldo (37 de ani) se va despărți de Manchester United și ar putea ajunge în ianuarie la Inter Miami, clubul lui David Beckham (47 de ani).

Cristiano, în fața celui de-al 5-lea său Mondial. Dar nu e liniștit. La 37 de ani, căpitanul Portugaliei a plecat val-vârtej de la Manchester, după un interviu devastator, la Talk TV, cu jurnalistul britanic Piers Morgan, spunând că nu-l respectă pe managerul Ten Hag și criticând agresiv clubul. 

Imagini UNICE cu David Popovici! „Delfinul” a acceptat provocarea fotoreporterului GSP și au ieșit 10 cadre SENZAȚIONALE!
GALA GSP 2022
Imagini UNICE cu David Popovici! „Delfinul” a acceptat provocarea fotoreporterului GSP și au ieșit 10 cadre SENZAȚIONALE!

Manchester United îi reziliază contractul lui Cristiano Ronaldo! Tot mai aproape de MLS

Ronaldo nu se va mai întoarce pe „Old Trafford” după turneul final. Manchester United plănuiește să-l amendeze cu peste un milion de euro și să-i rezilieze contractul, fără a-i plăti compensație. Chiar Ten Hag i-a anunțat pe oficialii „Red Devils” că nu-l mai acceptă în lot. 

Unde va ajunge cel mai mare fotbalist lusitan din istorie? Potrivit The Sun, atacantul ar putea semna cu Inter Miami, gruparea lui David Beckham din MLS. 

Beckham a încercat să-l transfere încă din vară, dar Manchester a refuzat să-l cedeze gratis. Ceea ce se va întâmpla, foarte probabil, în ianuarie. La Inter Miami, i s-a pregătit un contract de 35 de milioane de euro. 

Cristiano Ronaldo: „Îi păstrez cenușa fiului meu. Vorbesc cu el tot timpul” 

În același interviu, la Talk TV, Ronaldo a vorbit despre drama trăită în acest an. În aprilie, unul dintre gemenii săi și ai Georginei a murit la naștere. 

„Moartea băiatului a fost cel mai greu moment al vieții mele după dispariția tatălui meu”, a spus Cristiano, care a povestit că „Atunci când Gio s-a întors acasă de la spital, cu fetița, copiii au întrebat-o unde este celălalt bebeluș”. Le-a zis apropiaților că „Niciodată nu am fost trist și fericit în același timp". Trist pentru pierderea băiatului, fericit pentru nașterea fetei. 

I-a dezvăluit lui Piers Morgan că păstrează cenușa copilului lângă cea a tatălui (decedat în 2005), în capela făcută în subsolul casei: „Vorbesc cu ei tot timpul. Mă ajută să fiu o persoană mai bună, un părinte mai bun”.

VIDEO. Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Veste rea la francezi! Deschamps a pierdut un atacant

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează