SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ABU DHABI

VIDEO Fernando Alonso, în lacrimi după finalul trist al ultimei sale curse la Alpine? Ce au observat spaniolii

Alonso, în momentul în care a trebuit să retragă monopostul // sursă captură: Twitter
Alonso, în momentul în care a trebuit să retragă monopostul // sursă captură: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 12:00 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 12:48

Fernando Alonso (41 de ani) s-a văzut nevoit să abandoneze în Marele Premiu din Abu Dhabi în Formula 1, ultima lui cursă alături de echipa Alpine. În timp ce retrăgea mașina, spaniolul a fost zărit extrem de trist, aparent cu ochii în lacrimi.

Fernando Alonso a avut un sezon de uitat, în ciuda faptului că Alpine a prins un loc foarte bun, 4, în clasamentul constructorilor. Monopostul condus de spaniol s-a confruntat cu foarte multe probleme tehnice de-a lungul anului, care au rezultat într-un număr important de abandonuri.

Duminică după-amiaza, în ultima cursă din sezon și ultima a lui Alonso la Alpine, s-a întâmplat același lucru.

Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”
CFR CLUJ
Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”

Fernando Alonso, în lacrimi după ultima cursă din Formula 1 la Alpine? 

Din cauza unei scurgeri de apă în motor, Alonso a fost îndemnat să retragă mașina în garaj. În timp ce făcea asta, a fost filmat cu ochii umezi, observația aparținându-le jurnaliștilor La Sexta.

Nu e clar dacă erau lacrimi sau stropi de transpirație, dar Alonso a fost extrem de dezamăgit de modul în care și-a încheiat colaborarea cu Alpine.

Ulterior, la microfon, a fost acid, acuzând echipa de faptul că i-a pus la dispoziție o mașină fragilă. Totodată, s-a declarat bucuros că se apropie momentul în care va schimba echipa. La anul, va conduce pentru Aston Martin.

„Cu siguranță sunt dezamăgit. Milioane de oameni, de fani sunt dezamăgiți. Dar asta este. A fost un sezon lipsit de noroc... de fapt nu e vorba de asta, nu am fost pregătiți din punct de vedere al fiabilității, a fost a șasea sau a șaptea cursă pe care nu am putut să o termin.

Cel mai bun lucru al zilei este că sunt cu o zi mai aproape de a deveni «verde». Luni începe noul proiect, voi întâlni câțiva oameni, iar de marți vom testa mașina. Sper că va fi un capitol bun și că va compensa pentru tot ghinionul de anul acesta”, a spus Alonso.

81 de punctea adunat Fernando Alonso în sezonul 2022, 9 sub coechipierul Esteban Ocon. Spaniolul a fost pe locul 9 în clasamentul piloților

Mai multe știri din Formula 1: 

Cursa de astăzi din F2 a stabilit ultimul pilot din Formula 1 în 2023!

Formula 1 lansează o competiție pentru femei » Cele 15 nume de la start trebuie să aducă de acasă 150.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează