GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A început Cupa Mondială cu vouchere de la Vlad, vampirul prietenos și mega generos!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 22:26 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 22:26

Întreagă lume este cu ochii pe Cupa Mondială din Qatar, prilej pentru Vlad Cazino să te provoace să participi, alături de Cătălin Bordea și Cabron, la Marea Vouchereală Mondială, o campanie super șmecherifică prin care primul cazino online cu specific românesc celebrează Turneul Final.

Pe durata Mondialului ai distracție la cote și mai înalte pe Vlad Cazino. Profită de noua campanie a cazinoului online, acumulează tichete la cele 5 extrageri cu premii în vouchere de cumpărături și profită de fondul de premiere impresionant ce se ridică la nu mai puțin de 500.000 RON. 

Premiul cel mare, ce va fi acordat la extragerea finală de pe 19 decembrie, este un mega voucher de 25.000 RON, care poate fi al tău, dacă optezi pentru participarea în campania Vlad Cazino dedicată Cupei Mondiale 2022.

Câștigă vouchere fierbinți ca nisipul din Qatar!

Vlad Cazino ți-a pregătit un adevărat regal pe durata Mondialului și pune la bătaie nu mai puțin de 70 de vouchere pe săptămână, premiile crescând de la o săptămână la alta, pe măsură ce competiția avansează și ea. La cele 70 se adaugă super-voucher-ul de 25.000 RON.

Campania a început deja și se va încheia pe data de 18 decembrie, ziua în care va avea loc finala turneului final din Qatar. Voucherele Vlad Cazino vor fi acordate după cele 5 extrageri, ce vor avea loc în zilele de luni 21 Noiembrie, 28 Noiembrie, 5 Decembrie, 12 Decembrie și 19 Decembrie.

Cum poți participa la noua campanie Vlad Cazino

Pentru a lua parte la această campanie spectaculoasă marca Vlad Cazino tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe pagina promoției și să joci cu bani reali pe platforma operatorului de jocuri de noroc.

Pentru fiecare 25 RON jucați la Cazino, Live Cazino ori Bingo vei primi 1 tichet la extragerea din ziua în care ai jucat (jocul Aviator și jocurile Jackpot Poker nu sunt eligibile).

De asemenea, din pagina promoției vei afla în fiecare clipă câte tichete ai dobândit. Partea bună este că nu există o limită maximă în ceea ce privește numărul de tichete, ceea ce face ca șansele de câștig să crească. Nu uita însă să optezi pentru participarea la promoție!

Premiile cresc pe măsură ce Cupa Mondială avansează

De la o săptămână la alta vom vedea meciuri tot mai interesante la Cupa Mondială, dacă ne uităm pe programul turneului final, iar la fel se întâmplă și cu premiile pe care Vlad Cazino le pune la bătaie: acestea vor crește de la o săptămână la alta, după cum urmează:

Nivel DataValoarea unui voucher Numărul de vouchere per zi
Înainte de CM 14 Nov - 19 Nov 500 RON 10
Faza grupelor 20 Nov - 2 Dec 1.000 RON 10
Optimi de finală 3 Dec - 8 Dec 1.500 RON 10
Sferturi de finală 9 Dec - 12 Dec 2.000 RON 10
Semifinale 13 Dec - 16 Dec 2.500 RON 10
Finala mică 17 Dec 3.750 RON 10
Finala mare 18 Dec 5.000 RON 10
Premiul Final 18 Dec 25.000 RON 1

Ai o mulțime de motive pentru care să joci la Vlad Cazino în această perioadă

Distracția e la ea acasă pe Vlad Cazino, operator ce face parte din Kindred Group, iar în această perioadă ai o mulțime de motive pentru care merită să te distrezi pe platforma primului cazino online cu specific românesc. Spre exemplu, celebrul Jackpot Cards EGT a depășit recent valoarea de 1.000.000 RON și e gata să "explodeze". Iar noul jackpot Temple Tumble 2 de la Relax Gaming a depășit 9.000.000 RON, sumă cu adevărat impresionantă.

În plus, Vlad Cazino vrea să celebreze și cel mai mare rezultat obținut de naționala Românieiîn istoria participărilor la Cupa Mondială, sfertul de finală din 1994. Astfel, Vlad Cazino le oferă celor care nu au încă un cont o ofertă de bun venit specială: 1994 RON + 400 rotiri pentru clienții noi.

Profită de toate aceste oferte și distrează-te în deplină siguranță și legalitate la Vlad Cazino, în timp ce te bucuri de ploaia de vouchere ce va cădea până la finalul Cupei Mondiale!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează