Lionel Messi a vorbit despre accidentare, după meciul cu Mexic: „Ăsta e adevărul!”

Lionel Messi.
Foto: Imago
Lionel Messi. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 11:26 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 16:47

Lionel Messi (35 de ani), căpitanul naționalei Argentinei, a vorbit, la finalul partidei câștigate de „pume” în fața Mexicului, scor 2-0, despre zvonurile conform cărora acesta ar fi suferit o accidentare la nivelul gleznei stângi și prezența lui în primul 11 al trupei lui Lionel Scaloni (44 de ani) ar fi fost pusă în pericol, înaintea duelului cu mexicanii. 

Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor
CROAȚIA - CANADA
Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor

Lionel Messi: „M-am antrenat normal, alături de colegii mei”

Lionel Messi a spus că nu a suferit niciun tip de accidentare și că s-a antrenat normal, alături de colegii de la națională. 

„Nu știu de ce s-a vorbit atât de mult despre o presupusă accidentare pe care aș fi suferit-o. Adevărul este că nu am suferit nicio accidentare. 

Nu am avut nimic toată săptămâna. M-am antrenat normal, alături de restul grupului. Nu m-am antrenat singur nicio secundă”, a precizat Lionel Messi, potrivit site-ului 101 Great Goals

Lionel Messi l-a egalat pe Diego Maradona la numărul de goluri marcate la Campionatul Mondial

De 7 ori câștigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a deschis scorul în minutul 64, când l-a învins pe Guillermo Ochoa (37 de ani), portarul mexicanilior, cu un șut în forță, de la marginea careului de 16 metri. 

Golul marcat în poarta mexicanilor a reprezentat a opta reușită semnată de Lionel Messi la Campionatele Mondiale la care a participat (2006, 2010, 2014, 2018, 2022). Legendarul Diego Armando Maradona a marcat tot 8 goluri, la 4 Campionate Mondiale la care a jucat: 1982, 1986, 1990 și 1994. 

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

@gsp.ro Argentina și Leo Messi s-au descătușat la Campionatul Mondial din Qatar. Au cântat în vestiar după victoria cu Mexic, 2-0, care îi ține în cărți pentru calificarea în optimi #argentina #lionelmessi #messi #mexic #wc2022 #qatar2022 #campionatulmondial #diegomaradona ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar // Atmosferă incredibilă la Argentina - Mexic

Citește și:

Copleșitor! Lionel Messi și-a făcut idolul să plângă pe bancă, imediat după reușita splendidă din meciul cu Mexic » Și antrenorul Scaloni a cedat!

Imaginea dură postată de Neymar și mesajul acestuia » Cum arată glezna starului brazilian după duelul „contondent” cu sârbii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează