FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îi îngreunează transferul » Starul lui FCSB e chemat în străinătate, dar Gigi i-a stabilit un preț exorbitant

Gigi Becali îngreunează transferul lui Cordea în Statele Unite
Gigi Becali îngreunează transferul lui Cordea în Statele Unite

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 08:03 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 08:25

Andrei Cordea, fotbalistul celor de la FCSB, e dorit în Statele Unite ale Americii, însă transferul e îngreunat de prețul pe care îl solicită Gigi Becali. 

FCSB e în luptă pentru un loc în play-off, dar nu plănuiește să se întărească în iarna aceasta, ci negociază vânzarea unor jucători. Becali are deja o ofertă pentru Șut, în schimbul căruia Trabzonspor e gata să plătească două milioane de euro, l-a mai scos la mezat pe Malcom Edjouma și negociază și plecarea lui Andrei Cordea. 

FCSB. „Pintilii nu e și nici n-are voie să fie antrenor!” » Șeful Școlii FRF de Antrenori nu stă la discuții cu Gigi Becali: ce sancțiuni prevede regulamentul
FCSB
FCSB. „Pintilii nu e și nici n-are voie să fie antrenor!” » Șeful Școlii FRF de Antrenori nu stă la discuții cu Gigi Becali: ce sancțiuni prevede regulamentul

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro pentru Cordea

Extrema în vârstă de 23 de ani a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din sezonul acesta, cu cinci goluri marcate în 16 partide. 

Cordea e dorit în MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii, însă transferul e greu de realizat fiindcă Gigi vrea cinci milioane de euro în schimbul lui, o sumă pe care nimeni nu e dispus să o achite. 

Andrei a ajuns la FCSB de la Clinceni în schimbul a numai 50.000 de euro, după ce avusese un parcurs straniu în carieră. El a crescut în Italia, la Novara, unde a evoluat într-un singur meci la nivelul seniorilor, apoi a ajuns la Hermannstadt, care l-a folosit ca titular doar de 16 ori într-un an.

Cordea a fost slab la națională

De la Sibiu a mers la Clinceni, pe urmă la FCSB, unde a progresat și a devenit titular de bază chiar și în concurența cu Miculescu, un fotbalist pentru care Becali a plătit 1,8 milioane de euro. Cordea a făcut parte din echipa națională pe care a ales-o Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și cu Moldova, disputate recent. 

El a fost utilizat doar în prima repriză a meciului cu Slovenia, pierdut cu 1-2, în care a avut o prestație foarte slabă. Selecționerul l-a înlocuit imediat după pauză și nu l-a mai folosit deloc în a doua partidă, câștigată cu Moldova, 5-0.

Becali îi îngreunează transferul » Starul lui FCSB e chemat în străinătate, dar Gigi i-a stabilit un preț exorbitant
Andrei Cordea, extrema stânga de la FCSB

54 de meciuriși zece goluri a înregistrat Cordea la FCSB într-un an și jumătate. Anterior, el marcase doar trei goluri pentru cluburile pentru care mai jucase: Novara, Hermannstadt, Clinceni

1,5 milioane de eurovalorează Cordea, conform transfermarkt.com. În piața reală, mijlocașul a fost tranzacționat o singură dată contra cost, atunci când a trecut de la Clinceni la FCSB în schimbul a 50.000 de euro

VIDEO Marin Dună îl laudă pe Andrei Cordea: „Avea mari probleme când a venit la Clinceni, dar stătea mereu suplimentar, se antrena mult”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB. „Pintilii nu e și nici n-are voie să fie antrenor!” » Șeful Școlii FRF de Antrenori nu stă la discuții cu Gigi Becali: ce sancțiuni prevede regulamentul

Se face transferul? Impresarul fotbalistului de la FCSB a ajuns în Turcia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
numaioipraste
numaioipraste  •  28 Noiembrie 2022, 14:16

Oare ce inseamna star in mintea lui raureanu ?

valentindragobete
valentindragobete  •  28 Noiembrie 2022, 13:13
Postat de ionescugeorge77 pe 28 Noiembrie 2022, 12:10

minciuni...nimeni nu vrea romani

D-ăștia proști că tine precis nu vor

valentindragobete
valentindragobete  •  28 Noiembrie 2022, 13:12
Postat de vasileroaita pe 28 Noiembrie 2022, 12:24

Chiar crezi basmul cu 13 milioane pentru Man?!?

Ce acrii sunt strugurii!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează