De ce fac suporterii japonezi curat după fiecare meci de la Mondial? Explicațiile fanilor

Imaginile cu fanii japonezi făcând curat în tribune după meciurile niponilor de la Campionatul Mondial au fost printre cele mai apreciate de la acest turneu final / Sursă foto: Guliver/Getty Images +6   FOTO
Imaginile cu fanii japonezi făcând curat în tribune după meciurile niponilor de la Campionatul Mondial au fost printre cele mai apreciate de la acest turneu final / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 08:43 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 09:14

Imaginile cu fanii japonezi făcând curat în tribune după meciurile niponilor de la Campionatul Mondial au fost printre cele mai apreciate de la acest turneu final. Suporterii din „Țara Soarelui Răsare” au explicat care este motivul pentru care recurg la acest gest în Qatar.

Inima noastră este curată, așa că tribunele trebuie să fie curate. Asta înseamnă că echipa își îndeplinește destinul”, a spus un fan de-ai „samurailor albaștri”. 

„Distribuim aceste pungi tuturor celor care stau pe locurile pentru fanii japonezi. Astfel, când echipa noastră va reuși, vom colora zona în albastru. A face ordine și curățenie când plecăm este o manifestare a culturii noastre”, a explicat altul. 

„Suntem învățați să facem asta de părinții noștri, prin educație”, a spus un alt japonez, potrivit Adevărul

Fanii Japoniei au impresionat la Campionatul Monduial

+2 FOTO

Fanii Japoniei au impresionat din nou. Niponii au curățat în urma lor imediat după victoria cu Germania, scor 2-1, în grupele Campionatului Mondial.

După șocul cu nemții, în loc să sărbătorească victoria uriașă a echipei lor, fanii japonezi au continuat tradiția și au făcut curat pe stadionul Khalifa International, din Doha.

Japonezii au procedat la fel și în 2018, la Campionatul Mondial din Rusia, când strângeau gunoaiele după fiecare meci al echipei lor. Ei au trecut la nivelul următor la Mondialul din acest an. Niponii au făcut curat și la meciul de deschidere al turneului, Qatar - Ecuador 0-2.

Japonia a adunat șapte prezențe la Mondial, naționala niponă neratând nicio competiție de acest gen începând cu 1998, când s-a calificat în premieră la Campionatul Mondial. 

VIDEO Suporterii japonezi au făcut curat în stadion după victoria cu Germania, scor 2-1

CItește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

Naționala de la CM care l-a cucerit pe Basarab Panduru: „Joacă fotbal de calculator. Nu e omenesc!”

Ce meciuri se joacă astăzi, 28 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
dobrin
dobrin  •  30 Noiembrie 2022, 17:15
Postat de stelu pe 28 Noiembrie 2022, 09:46

întrebarea nu e de ce fac japonezii curat, ci de ce nu fac și alții la fel. sigur, nu zic de români, noi suntem prea deștepți pentru planeta asta.

Civilizarea se face de-a lungul a multor generatii. Noi nu putem scapa de metehnele comunismului desi au trecut mai bine de 3o de ani, deci nu e asa usor precum pare.

casey0cage
casey0cage  •  30 Noiembrie 2022, 13:45
Postat de zumuruky pe 28 Noiembrie 2022, 11:19

un sofer de autobuz transport copii la o scoala japoneza din Belgia mi-a spus ca nu a facut niciodata curat dupa ei,nu a gasit nicio hartie sau punga aruncata pe jos,sunt foarte disciplinati si educati.In schimb cand transporta copii marocani era dezastru dupa ei.

https://www.digi-life.tv/stiri/educatie/scoala-in-japonia-cum-sunt-crescuti-si-educati-copiii-de-acolo-4424

casey0cage
casey0cage  •  30 Noiembrie 2022, 13:44
Postat de zumuruky pe 28 Noiembrie 2022, 11:19

un sofer de autobuz transport copii la o scoala japoneza din Belgia mi-a spus ca nu a facut niciodata curat dupa ei,nu a gasit nicio hartie sau punga aruncata pe jos,sunt foarte disciplinati si educati.In schimb cand transporta copii marocani era dezastru dupa ei.

Încă din grădiniță copii japonezi învață ce este disciplina.in grădinițe nu exista personal pt curățenie,copiii fac curățenie în grădiniță / școli https://www.digi-life.tv/stiri/educatie/scoala-in-japonia-cum-sunt-crescuti-si-educati-copiii-de-acolo-4424

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close