FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a pus antrenor la FCSB! » Noul tehnician al roș-albaștrilor, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 15:21 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 15:49

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei României, FCSB, a anunțat că Leonard Strizu (55 de ani) este noul antrenor al formației roș-albastre. 

Tehnicianul a fost prezent în cursul de zilei de azi la baza de la Berceni a roș-albaștrilor și a urmărit antrenamentul condus de Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul interimar al celor de la FCSB, informează Antena Sport

Grevă la clubul din Liga 1! Fotbaliștii au boicotat antrenamentul de azi, iar GSP are detaliile
PROTEST
Grevă la clubul din Liga 1! Fotbaliștii au boicotat antrenamentul de azi, iar GSP are detaliile

Gigi Becali: „Leo Strizu va fi ajutat de Pintilii”

Contactat de sursa citată anterior, Gigi Becali a confirmat că Leo Strizu este noul antrenor al celor de la FCSB. 

„Da, Leo Strizu este noul antrenor al echipei. Va fi ajutat de Pintilii”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport

Cine este Leonard Strizu

Leonard Strizu a mai activat în cariera de antrenor la Unirea Constanța, satelitul din Liga a doua al celor de la FCSB. Pe banca dobrogenilor, Leonard Strizu a rezistat numai 20 de partide, palmaresul lui fiind de 5 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri. 

În cariera de jucător, Leonard Strizu a activat pe postul de atacant la formații precum Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia Târgoviște și Sakaryaspor. 

Noul antrenor al lui FCSB, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”

Leonard Strizu, noul tehnician al roș-albaștrilor, a fost acuzat de Andrei Pavelescu, un fost elev de-ai săi, că își bătea jucătorii: „„Mi-a dat o palmă, apoi m-a ținut pe bancă 3 ani!”, spunea Andrei Pavelescu, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în luna iulie a acestui an. 

VIDEO. Marian Pleașcă povestește cum a fost marginalizat la FCSB și dat la o parte de Dică

Citește și:

Pus pe gânduri de eșecul de la FCSB, Nicolae Dică e gata să recurgă la o decizie radicală: „E posibil să renunț!”

Ștucan l-a confruntat în direct pe Nicolae Dică: „Înseamnă că ai tu o problemă! În Anglia, e o formă de grobianism”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
balotelli
balotelli  •  01 Decembrie 2022, 14:05
Postat de Dobermannul pe 01 Decembrie 2022, 00:59

@ balotelli ...???? Daca asta m-a facut sa rad. Zic si eu atunci ca tine daca... Daca arbitrul vedea cum trebuie... In matematica probabilitatilor se spune ca probabiltatea ca arbitrul sa vada mereu rau pentru un candidat la titlu tinde spre zero cu cat avem mai multe... vederi.

:-)). La fel ca probabilitatea ca cel căruia îi răspunzi să nu vadă mesajul tău dacă nu apeși butonul de reply, mai ales pe un articol expirat. Da. Știu. Te trezești delogat în timp ce tastezi. Dar dacă dai copy să nu se piardă ce-ai scris, apoi te reconectezi și apeși pe săgetuță... dai paste și apare ca reply. Altfel, s-ar putea ca destinatarul să rateze răspunsul tău.

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Decembrie 2022, 00:59

@ balotelli ...???? Daca asta m-a facut sa rad. Zic si eu atunci ca tine daca... Daca arbitrul vedea cum trebuie... In matematica probabilitatilor se spune ca probabiltatea ca arbitrul sa vada mereu rau pentru un candidat la titlu tinde spre zero cu cat avem mai multe... vederi.

balotelli
balotelli  •  30 Noiembrie 2022, 23:59
Postat de Dobermannul pe 30 Noiembrie 2022, 23:12

@ balotelli "Erori umane"? Doua ca una nu era suficienta. Ce potriveala dupa alte zeci de potriveli care au dus titlurile la Cluj. Mie nu-mi place Becali pentru ca nu lucreaza pentru echipa lui ci pentru punga lui. Dar nu-mi plac nici ceilalti pentru ca nu joaca fotbal ci doar mimeaza fotbalul.

Cum spuneam... atâta timp cât au fost faze la limită și nu aveam încă VAR, suntem oarecum obligați să respectăm prezumția de nevinovăție. Bine... o spune unul care nu prea face asta în comentarii,... după cum ai văzut,... dar acum, na'! Ce pot să mai zic? :-)). E clar că a fost ceva acolo și era musai să se evite acea finală pe plaiuri buzoiene, dar dacă Tase & co ar fi pus mai mult osul, treceați de Voluntari cu ochii închiși, poate la fel de închiși ca ai tușierilor din cele 2 meciuri.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close