GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Premii pentru goluri, de la Fortuna!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 17:10 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 17:16

Ce poate fi mai palpitant în fotbal decât un penalty? Ei bine, tu ai 5 penalty-uri la dispoziție, în fiecare zi, pe toată perioada Campionatului Mondial, pentru a înscrie și a câștiga premii! Jocul se numește Careul Câștigătorilor și este foarte simplu de accesat, atât de pe calculator cât și de pe ecranul dispozitivului tău mobil. Este distractiv și se bazează pe dexteritate: pentru a trage la poartă, de pe calculator sau laptop, trasezi cu mouse-ul traiectoria dorită, iar pe mobil trasezi cu degetul traiectoria dorită. Nimic mai banal!  

În funcție de câte goluri marchezi din 5, poți să câștigi Rotiri Gratuite la jocul Flaming Bars, Jetoane de Aur sau 25 lei Pariu Fără Risc. Întră și tu chiar azi în joc și înscrie goluri pentru premii în Careul Câștigătorilor! În plus, toți jucătorii care au verificarea contului efectuată vor primi primele 5 încercări gratuite din partea Fortuna. 

Pe întreaga periaodă a Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar 2022, Fortuna ți-a pregatit o serie întreagă de promoții de pe urma cărora te poți distra pe cinste și câștiga așa cum îți place. Accesează zilnic efortuna.ro și află ce surprize plăcute ți-a pregătit zeița norocului!  

ZERO-ZERO CASHBACK

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează