INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Steliano Filip și-a găsit echipă după 5 luni » Unde a ajuns să joace fostul căpitan de la Dinamo: „Da, am semnat, sunt fericit!”

Steliano Filip
Steliano Filip

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 19:20 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 19:54

Steliano Filip (28 de ani), fostul fundaș stânga de la Dinamo, a semnat cu Mezokovesd, locul 9 din 12 în prima ligă a Ungariei.

La 5 luni de la despărțirea de echipa din „Ștefan cel Mare”, fostul căpitan al echipei roș-albe a semnat cu Mezokovesd, pentru doi ani și jumătate, potrivit Playsport.

Conform informațiilor GSP, Steliano Filip a început antrenamentele de luni, iar miercuri va fi un comunicat oficial cu angajamentul pe care jucătorul, internațional al României la Euro 2016, l-a semnat cu noua sa formație.  „Da, am semnat, sunt fericit, dar nu vreau să vorbesc acum mai multe despre acest contract. Mulțumesc!”, a reacționat ex-dinamovistul, care va fi prezentat mâine de gruparea de pe locul 9 din campionatul vecin. Stelu este la o oră și jumătate de Oradea, unde are casă, detaliu care a cântărit enorm. 

Dan Petrescu s-a pronunțat la golul revendicat de Ronaldo: „Am dat și eu așa, în Anglia” » „Naționala” care l-a dezamăgit total + Pariul-surpriză la titlul Mondial
DECLARAȚII
Dan Petrescu s-a pronunțat la golul revendicat de Ronaldo: „Am dat și eu așa, în Anglia” » „Naționala” care l-a dezamăgit total + Pariul-surpriză la titlul Mondial

Îi găsește la Mezokovesd pe Arpad Tordai, ex-Farul, un fost coechipier al său de la Hajduk Split, Dino Besirovic, precum și pe fostul dinamovist Riccardo Piscitelli, dar și pe fostul jucător de la CSU Craiova și Poli Iași, Kamer Qaka.

Noua echipă a lui Filip este pe locul 9 din 12 în campionatul Ungariei. Mezokovesd are 16 puncte în 16 meciuri, cu unul peste echipa de pe ultimul loc (Vasas).

Steliano Filip și-a găsit echipă după 5 luni

Steliano Filip a jucat ultima dată pe 29 mai, când Dinamo făcea 1-1 cu U Cluj, în returul barajului de salvare/promovare în Liga 1. În tur, „câinii” pierduseră cu 0-2, iar după 1-3 la general au retrogradat în Liga 2.

Fundașul nu a mai rămas la Dinamo, iar pe 1 iulie și-a reziliat contractul cu echipa din „Ștefan cel Mare”. El jucase un an și jumătate în a doua perioadă la „câini”, între ianuarie 2021 și mai 2022. 

În prima perioadă la Dinamo a evoluat 5 ani și jumătate, între iulie 2012 și ianuarie 2018. De-a lungul carierei, Filip a mai fost legitimat la: LPS Banatul, Avicola Buziaș, FC Maramureș, Hajduk Split, Dunărea Călărași, FC Viitorul și AE Larisa.

Citește și:

Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”

Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
mihairatiu
mihairatiu  •  30 Noiembrie 2022, 14:19

Cine este acest tip? De ce s-a scris un articol despre el? E. Apostol e jurnalist?

mosTireac
mosTireac  •  30 Noiembrie 2022, 12:35

Qaka a jucat și la FCSB… Stelule, peste 3-4 când revine Dinamo în Liga 1, poate te întorci să joci iar în Groapă. Până atunci îți doresc succes în tot ce faci!

akafreak88
akafreak88  •  30 Noiembrie 2022, 12:01

s-a dus sa retrogradeze si cu aia, nu doar cu DinamZero ... asa valoare de fotbalist e si asta =))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează