FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CHINDIA 1-1

VIDEO CU FAZELE Cum a comis-o căpitanul lui Rădoi contra Chindiei + Verdictul lui Crăciunescu spulberă orice dubii

Vladimir Screciu/ foto Imago Images
Vladimir Screciu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 21:14 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 22:05

CSU Craiova - Chindia 1-1. Vladimir Screciu, căpitanul de la Universității, a fost eliminat în minutul 69, la 1-0 pentru olteni, în meciul de pe „Ilie Oană”.

Fundașul central a văzut două galbene într-un minut, după două faulturi la distanță mare de propria poartă.

VIDEO. Superliga. Vladimir Screciu încasează două cartonașe galbene într-un minut în Chindia - CSU Craiova 1-1

Mai întâi, în minutul 68, l-a ținut pe Neguț la mijlocul terenului. Arbitrul Coza era aflat la câțiva metri de poartă și nu a ezitat să arate cartonașul galben.

Apoi, un minut mai târziu, a comis un fault dur din spate la aproximativ 30 de metri de poarta lui Lazar. Tot Neguț a fost jucătorul Chindiei faultat de Screciu. Coza nu a stat pe gânduri nici la a doua fază și i-a arătat al doilea galben căpitanului Craiovei.

Oltenii erau în avantaj, 1-0, însă au încasat un gol în ultimul minut, iar trupa lui Rădoi a ratat victoria. 

Screciu ratează astfel derby-ul Olteniei cu FCU Craiova, programat sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa #19 din Superliga.

Vătăjelu contestă decizia de eliminare a lui Screciu, dar Crăciunescu spulberă orice dubii

Bogdan Vătăjelu consideră că eliminarea lui Screciu nu a fost dictată corect și l-a acuzat pe arbitrul Ionuț Coza.

„Cred că s-a cam pripit arbitrul la cele două galbene. Cei care nu sunt experimentați cedează la presiune. A fost fault la jumătatea terenului, al doilea a fost la 30 de metri. Nu poți să dai. Cred că a fost nemeritat”, a spus Vătăjelu la Digi Sport..

Galbene indiscutabille. Primul fault la centrul terenului apoi la 30 de metri de poartă. El a fost între galben și roșu la a doua fază

- Verdictul lui Ion Crăciunescu, fost arbitru, la emisiunea „Fotbal Club”

Citește și:

LPF a omologat noul OZN din Superliga » Anunț de ultimă oră
ANUNȚ
LPF a omologat noul OZN din Superliga » Anunț de ultimă oră
Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”
FCSB
Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dandana
dandana  •  01 Decembrie 2022, 16:07

Dragi mei cartonașele au fost date corect. Corect nu este ca încă avem astfel de fotbaliști. Fotbaliști care au mintea doar la a pleca de la Craiova, iar Screciu este unul din ei. Acești jucători trebuie sa dispară de la Craiova dacă nu vor. El a greșit foarte tare ca nu are gândul la echipa și doar la el sa plece odată. Ce a uitat Screciu este ca nu are față nici de Craiova, dar sa plece afară. Mirel nu este cel mai bun antrenor, dar poate deveni dacă este ajutat. Trebuie lăsat sa aducă ordinea la Craiova, este o nebunie în acest club. Iar clubul trebuie sa scape de jucători dar și de cei din conducere care sunt degeaba. Dacă nu va face asta vom întra în ce este Dinamo acuma, și nu cred ca ar fi frumos sa pierdem echipa din nou după câțiva ani. Rădoi trebuie sa facă neapărat o echipa buna calitativ și la bancă. Noi nu avem bancă nici măcar jucători care sa ia locul

doritor
doritor  •  30 Noiembrie 2022, 11:32

Greseala pleaca de la numirea lui capitan de echipa. A declansat mai multa adrenalina de cat e necesara. Daca ar fi fost joc de campionat mondial probabil ca n-ar fi primit niciunul. Dupa Craciunescu ar fi trebuit rosu, condamnat la puscarie cu executare prin ghilotinare. Se mai schimba unele lucruri nu numai in timp, dar si la „indicățiile” primite de...sus.

observator_federal
observator_federal  •  30 Noiembrie 2022, 10:41
Postat de vasileroaita pe 29 Noiembrie 2022, 23:37

Ținere = galben. Fault dur de la spate = galben. Vatajelu nu cunoaște regulile jocului pe care îl practică?!?

Evident, multe cartonașe galbene se pot acorda într-un meci - dar doar unele se acordă... Ieri am văzut faulturi clare (la Câmpanu de pildă), nesancționate, dar - iată! - și un al doilea galben ușor acordat, decisiv în soarta meciului... Moraliști de pe margine sunt destui, dar e EVIDENT că unele echipe sunt protejate de "sistem" iar altele dimpotrivă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close