FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 1-1

Invincibilul Petrea, exigent cu jucătorii lui, după remiza cu CS Universitatea Craiova: „Le arătasem ce trebuie să facă”

Toni Petrea, antrenor Chindia
Toni Petrea, antrenor Chindia

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 22:49 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 23:21

Toni Petrea, antrenorul Chindiei, a vorbit despre egalul echipei sale cu Universitatea Craiova, scor 1-1, într-o restanță din etapa #6 a Superligii.

Tehnicianul a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere în Superliga pe banca celor de la Chindia (5 victorii și 3 egaluri). Petrea are o singură înfrângere cu echipa din Târgoviște, 0-1 cu Ocna Mureș, în grupele Cupei României.

Cum a comis-o căpitanul lui Rădoi contra Chindiei + Verdictul lui Crăciunescu spulberă orice dubii
CSU Craiova - Chindia 1-1
Cum a comis-o căpitanul lui Rădoi contra Chindiei + Verdictul lui Crăciunescu spulberă orice dubii

El a fost mulțumit după remiza cu CSU Craiova, dar a fost deranjat de golul primit. Oltenii au marcat prin Crețu, în minutul 13. Mijlocașul a înscris cu o lovitură de cap plasată, după o centrare a lui Vătăjelu.

Declarațiile lui Toni Petrea după Chindia - CSU Craiova 1-1

„A fost un meci disputat, frumos. Am primit un gol care m-a suprins, pentru că am discutat despre calitățile Craiovei, le-am arătat jucătorilor ce trebuie să facă. I-am dat posibilitatea lui Nistor să paseze din centru, știam că Vătăjelu vine bine din spate și centrează, iar Crețu poate apărea surprinzător în careu. 

Am dat o săptămână vacanță jucătorilor. O să o luăm ușor-ușor. E un punct câștigat în fața unei echipe care se va bate la locurile fruntașe. În final, e un rezultat bun. La antrenamente încerc să le spun să joace până la final, pot marca oricând. Asta trebuie să facă în continuare. Obiectivul este evitarea retrogradării și pe asta trebuie să ne concentrăm”, a declarat Toni Petrea la Digi Sport.

Întrebat dacă este antrenorul momentului în Superliga, Petrea a răspuns: „Sunt antrenori foarte buni care nu activează, dar sunt puține echipe. Condițiile nu sunt grozave și rămân pe dinafară. Am colegi pe care îi apreciez și n-au echipe”.

VIDEO. Superliga. Vladimir Screciu vede două cartonașe galbene într-un minut în Chindia - CSU Craiova:

Citește și alte știri din Superliga:

Mirel Rădoi i-a băgat în ședință pe jucătorii lui CSU Craiova: „Nu înțeleg, poate astea sunt limitele noastre”

Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Criss54
Criss54  •  04 Decembrie 2022, 09:39
Postat de Draconian pe 30 Noiembrie 2022, 13:05

Ai fost sa vezi StarWar sau ce...?!

Nu bă, am fost să te văd pe tine, guștere!

Draconian
Draconian  •  30 Noiembrie 2022, 13:05
Postat de Criss54 pe 30 Noiembrie 2022, 08:29

Du-te bă cu Chindia ta cu tot, zi mersi că ai scos un egal nemeritat!

Ai fost sa vezi StarWar sau ce...?!

Criss54
Criss54  •  30 Noiembrie 2022, 08:29

Du-te bă cu Chindia ta cu tot, zi mersi că ai scos un egal nemeritat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează