INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PISA

Moruțan i-a impresionat pe italieni: „Cel mai talentat jucător din Serie B”

Olimpiu Moruțan/ foto Imago Images
Olimpiu Moruțan/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 18:55 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 19:39

Olimpiu Moruțan (23 de ani), mijlocașul de la Pisa, a fost extrem de lăudat în Italia după ultimele prestații de la echipa de club.

Internaționalul român a reușit două pase și la ultima victorie a echipei sale, 3-1 cu Ternana, iar Tutto Sport l-a numit „cel mai talentat jucător din Serie B”.

Două episoade halucinante cu patronul lui Sheriff Tiraspol trăite de un jucător român: „Nu mai văzusem decât în filmele cu mafioți”
GSP LIVE
Două episoade halucinante cu patronul lui Sheriff Tiraspol trăite de un jucător român: „Nu mai văzusem decât în filmele cu mafioți”

Moruțan are 4 goluri și 4 pase decisive pentru Pisa în acest sezon de Serie B. Forma lui bună a contribuit din plin la ascensiunea nerazzurilor în campionat. Pisa are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Serie B și a urcat pe locul 10, după ce în prima parte a sezonului a fost chiar pe locurile retrogradabile.

„Moruțan e cel mai talentat jucător din Serie B”

„Pisa câștigă pentru că face spectacol. Show-ul care vine mai ales din picioarele românului Olimpiu Moruțan, 23 de ani, cel mai talentat jucător din Serie B.

De fiecare dată când atinge mingea este un pericol pentru adversari, pentru că mereu poate inventa ceva nou, poate dribla cu ușurință pe oricine. Din picioarele sale au venit deja 4 goluri, unele după un fotbal de manual. Are și 5 pase decisive în toate competițiile”, aus cris cei de la Tutto Sport.

3,5 milioane de euroeste cota lui Moruțan, potrivit tranfermarkt.com

Moruțan a jucat și în meciurile amicale ale României din noiembrie, 1-2 cu Slovenia și 5-0 cu Moldova. În prima partidă a intrat la pauză și a fost cel mai activ român, iar în al doilea amical a deschis scorul cu un șut superb, la colțul lung.

VIDEO. Moruțan, două pase de gol în Pisa - Ternana 3-1

Citește și:

Pele, internat în spital » Ce simptome a avut + reacția fiicei

Le-a atras atenția » Marcatorul Argentinei la Mondial, pe lista lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Rapid1923
Rapid1923  •  01 Decembrie 2022, 10:14

Acum 2-3 saptamani ziceati ca italieni vor sa scape de el.Daca n a facut fata in Turcia in Italia nici atat. Lasatil pe morutan ,apuca ti va iara de man si mihaila ca si aia au facut *** praf. Baieti au nevoie de incurajeri sa mai creasca 2-3ani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

herman1
herman1  •  01 Decembrie 2022, 00:40
Postat de roost.eradevar.at pe 30 Noiembrie 2022, 20:18

Asta a ajuns nivelul fotbalului romanesc, sa ne bucuram ca unul de al nostru a dat 4 pase de gol pentru echipa de pe locul 10 din a doua liga italiana!!

Îți răspund doar ca o simplă informație În divizia B in Italia este mai greu de jucat decât in prima divizie, apărările sunt extrem de dure Cred că Moruțan în sezonul următor, dacă va continua să joace la fel de bine, va juca in serie A cu siguranță dat fiind prețul lui nu prea ridicat O zi bună PS Da ne bucurăm pentru că foarte mulți jucători de la noi nu demonstrează nici măcar în ligile din Arabia sau nu știu care liga Este un punct de inceput,nimic mai mult

iobag
iobag  •  01 Decembrie 2022, 00:38

Saracul pusti e jucator talentat dar se integreaza greu si nici nu prea il duce mintea. A prins bine acum o echipa cu colectiv bun, cativa jucatori romani, antrenor care stie cum sa-l ia, dar la orice transfer mai imperfect poate da rateu cum a dat la turci.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează