FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Plecare de ultim moment la o echipă importantă din Superliga » Președintele a demisionat

Costel Lazăr/ foto Imago Images
Costel Lazăr/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 19:57 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 20:14

Costel Lazăr a demisionat din funcția de președinte la Petrolul Ploiești, echipa aflată pe locul 7 în Superliga.

Lazăr a decis să demisioneze, dar se lasă greu. Din informațiile GSP, el și-ar fi luat mai întâi un concediu, după care va veni demisia. Locul său va fi luat de Claudiu Tudor.

Costel Lazăr a fost presat să demisioneze de membrii fondatori ai Petrolului, care au descoperit un management dezastruos la club.

Două episoade halucinante cu patronul lui Sheriff Tiraspol trăite de un jucător român: „Nu mai văzusem decât în filmele cu mafioți”
GSP LIVE
Două episoade halucinante cu patronul lui Sheriff Tiraspol trăite de un jucător român: „Nu mai văzusem decât în filmele cu mafioți”

Probleme financiare la Petrolul

Situația financiară de la Ploiești e în continuare una complicată. Marea problemă nu o reprezintă cele aproape două salarii restante și primele din urmă, ci cesionarea sumelor pentru promovarea în prima ligă, promisiune neonorată până acum de conducere.

Cu tot cu primele de promovare neplătite și nemulțumirile fotbaliștilor, Petrolul se află pe un satisfăcător loc 7, poziție ce depășește așteptările prahovenilor de la început de sezon. „Găzarii” au fost inclusiv în zona locurilor de play-off, chiar pe podium, însă o serie nefastă i-a scos pentru moment în afara primelor șase. 

Sursele GSP.ro spun că elevii lui Nae Constantin au refuzat să ia parte la antrenamentul de marți, într-o tentativă de a trage un semnal de alarmă cu privire la drepturile financiare ale jucătorilor. 

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Ce gafă! Fostul portar de la CFR i-a făcut cadou un gol lui Janga

Prima conferință de presă a noului antrenor de la FCSB: „Și dacă mă chema Mourinho, tot apelam la Pintilii” + A recunoscut că „asistă” la antrenamente

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  01 Decembrie 2022, 23:34
Postat de roadghost pe 30 Noiembrie 2022, 21:58

Tare mi-e ca ne intoarcem in Liga 4, pe motive financiare, totul din cauza ambitiilor unor personaje patetice gen Rachita si a intereselor politice. Pacat!! Pe astia as vrea sa ii alerge galeria lui Petrolul si sa ii puna pe botul pe labe, nu pe jucatori dupa un meci mai slab.

Ce vina are Rachita? Fura din conturile clubului?

opinez
opinez  •  01 Decembrie 2022, 10:04

Pai situatia asta e deficitara dinainte sa vina Tamas si sa se apuce de baut si injurat in stanga si in dreapta. Nu vad ce iluminari a produs acest alcoolic, ca toata lumea in oras si din staff vorbeste de situatia asta de anul trecut de pe vremea asta. Si in cadru public, emisiuni, articole etc. Hai sa nu mai ridicam pe piedestal tot felul de neaveniti si sa le alocam merite care nu exista.

bozo76
bozo76  •  01 Decembrie 2022, 05:15

Petrolu e echipa pe care am urmarit.o special. Tamas a avut dreptate pe fond. Bagati la cap. Conteaza si ce spui. Nu doar cum spui....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează