GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SĂRBĂTOARE

Gigi Becali, cu lacrimi în ochi: „Am mai fost aici o dată, acum 15 ani”

Gigi Becali (64 de ani) a participat astăzi la pelerinajul de la peștera Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României.
Gigi Becali (64 de ani) a participat astăzi la pelerinajul de la peștera Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 21:07 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 21:08

Gigi Becali (64 de ani) a participat astăzi la pelerinajul de la peștera Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României.

Cel mai mare pelerinaj din Dobrogea a avut lot astăzi în localitatea Ion Corvin, la peștera Sfântului Apostol Andrei. Gigi Becali a participat la eveniment și a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, cum a decis să se deplaseze acolo. 

Gigi Becali, la peșterea Sfântului Andrei

„Am venit azi la Peştera Sfântului Andrei. Nu aveam de gând, dar aseară am văzut la televizor un călugăr bătrân la peşteră şi mi-am închipuit cum acum 2000 de ani Sfântul Apostol Andrei a fost pe meleagurile astea. 

Am mai fost o dată, acum 15 ani, şi am zis de ce să nu mă duc puţin din nou? Să calc pe sfinţenie, pe unde Sfântul Andrei a călcat”, a transmis Gigi Becali, potrivit Wowbiz.

Gigi Becali, cu lacrimi în ochi: „Am mai fost aici o dată, acum 15 ani”
FOTO: Captură @România TV

Conform scrierilor teologice şi istorice, Andrei a ajuns pe pământul dobrogean în jurul anului 60 d. Hr. şi s-a oprit cu ucenicii săi aici, unde a găsit trei preoţi păgâni care slujeau în peşteră, geţi de neam, cunoscuţi sub numele Innal, Rimmal şi Pinnal. Peştera este situată în Dealul Urluiului, la 4 kilometri de localitatea Ion Corvin şi aproximativ 80 de kilometri de Constanţa
- Arhiepiscopia Tomisului

Citește și alte știri de actualitate:

Plecare de ultim moment la o echipă importantă din Superliga » Președintele a demisionat

FOTO Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic din partea regelui Charles al III-lea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
mirstelistu
mirstelistu  •  02 Decembrie 2022, 07:36

Va rugam frumos domnilor nu ne mai terorizati cu prostiile lui gigi, omul este un ipocrit de cea mai mare speta

boierasul
boierasul  •  01 Decembrie 2022, 13:43
Postat de balotelli pe 01 Decembrie 2022, 02:40

Aia cu foamea e doar o supoziție. N-ai cum să aduci probe care să susțină acea parte a afirmației tale. Puteai să te rezumi la primele 2 adjective pentru a creiona o caracterizare obiectivă. Are sute de postări care demonstrează că i-ai descris corect atitudinea pe forum. Trebuia doar să specifici faptul că te referi la foamea de a jigni... căci pare a se hrăni cu înjurăturile celor pe care alege să-i șicaneze,... răspunsul acestora la provocările lui motivându-l să continue în aceeași manieră. Dar să revenim la oile noastre: am observat că toți fanii trupei lui Strizu se declară 'steliști anti-becali'. Cu alte cuvinte, ei susțin echipa, dar sunt nemulțumiți de patronul ei, cu care le e rușine... tot așa cum le e rușine de numele actual al echipei favorite. Adică nu doar frânarii și ddb-iștii sunt hateri ai ciobanului, ci și cei care l-au urmat orbește chiar și după ce a pierdut marca. În aceste condiții mă văd nevoit să-mi reconfigurez strategia și voi începe prin a mă poziționa de partea lui Gigi de-acum înainte, pentru a-mi consolida statutul de 'lup singuratic'... singur împotriva tuturor pe site-ul ăsta de 2 lei. Dacă un coleg spunea că nu-i nimic mai degradant decât să fii postacul unui cioban pe câțiva firfirei, voi demonstra că există ceva și mai degradant : voi fi postacul ciobanului gratis. Asta până-mi achită Badea tranșele restante ca să revin pe articolele cu Dinamo.

Normal că este o supoziție, *** Cât despre faptul ca vrei să fii "fan Gigi gratuit, este opțiunea ta, dar să știi că este concurență mare și nu ai nici o șansă să fii" lupul singuratic "))). Eu am fost deranjat de gluma proasta făcută despre Apostolul Andrei. În rest toate bune și aștept cu nerăbdare să citesc comentariile tale la adresa lui Gigi Becali)). Ps-mă bucur că ai înțeles că Badea nu este serios)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Decembrie 2022, 10:45

Cine i-o fi dat fesul ala-cica de om sarac?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează