INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Reacția tulburătoare a lui Aguero, după ce un internațional columbian de tineret a făcut stop cardiac la antrenament și a murit: „Doctorul mi-a zis că mi se putea întâmpla și mie”

Andres Balanta  / Sursă foto: Imago Images
Andres Balanta / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 16:42 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 17:05

Andres Balanta, un internațional columbian de tineret, s-a stins la numai 22 de ani. Mijlocașul defensiv a suferit un stop cardiac în plin antrenament și nu a mai putut fi salvat de medici. 

Talentatul fotbalist a murit la spital după ce manevrele de resuscitare efectuate timp de 40 de minute şi folosirea defibrilatorului au eşuat.

În 2019, Andres Balanta s-a prăbuşit subit pe teren

Campion al Columbiei cu Deportivo Cali, în 2021, el a fost împrumutat la Atletico Tucuman în vara acestui an. În 2019, Andres a participat la Cupa Mondială Under 20 cu selecţionata ţării sale. 

Presa locală aminteşte că Balanta a acuzat probleme de sănătate şi în perioada în care jucase la Deportivo Cali. În 2019, s-a prăbuşit subit pe teren, dar atunci testele la care a fost supus n-au descoperit probleme medicale.

Kun Aguero: „Îmi amintesc că mi-a zis doctorul că asta mi se putea întâmpla și mie”

Vestea l-a lăsat perplex pe argentinianul Kun Aguero (34 de ani), retras prematur din cauza unor probleme cardiace. Fostul mare atacant se afla în timpul unei transmisiuni în momentul anunțului morții lui Andres Balanta.

„Serios? A murit? De ce a murit? Vezi? Îmi amintesc că mi-a zis doctorul că asta mi se putea întâmpla și mie. Din cauza acestui risc mi-au interzis să mai joc fotbal”, a spus Aguero, conform Marca

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Scandal uriaș la Campionatul Mondial: Franța vrea să modifice scorul la „masa verde”!

Olandezul cu origini marocane din fotbalul românesc, nemulțumit de naționala lui van Gaal: „Nu e Olanda pe care o cunosc eu” + Ce spune despre șansele de calificare ale Marocului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează