INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  COSTA RICA - GERMANIA 2-4

Titluri dure în presa germană, după ce „Die Mannschaft” a fost eliminată din grupe: „O piticanie a fotbalului! Asta am ajuns”

Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial.
Foto: Imago
Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 00:14 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 00:31

Germania a învins Costa Rica, scor 4-2, însă rezultatul nu le-a fost de ajuns nemților pentru a se califica în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar., deoarece Japonia a învins Spania cu 2-1 și a câștigat grupa E. Niponii și ibericii s-au calificat mai departe, în timp ce Germania și Costa Rica au plecat acasă.

Presa germană a caracterizat în termeni duri prestația elevilor lui Hansi Flick. 

Golul calificării Japoniei, venit în urma unei controverse imense » Reușita a fost validată în cele din urmă de VAR
JAPONIA - SPANIA
Golul calificării Japoniei, venit în urma unei controverse imense » Reușita a fost validată în cele din urmă de VAR

Jurnaliștii Bild: „Lumea fotbalului obișnuia să tremure în fața noastră”

„Fotbalul german a ajuns la pământ. Am învins Costa Rica cu 4-2. Cu toate astea, suntem eliminați, pentru că Japonia a învins Spania, scor 2-1. 

Palmaresul nostru din grupe este: o înfrângere rușinoasă în fața Japoniei, un egal convingător cu Spania și o victorie de răsunet în fața Costa Ricăi. O rușine totală!

După Cupa Mondială din 2018 credeam că nu putem ajunge mai jos, însă astăzi am aflat că se poate și mai rău. Lumea fotbalului obișnuia să tremure în fața noastră. Acum, naționala Germaniei este un gnom al fotbalului. O dramă specifică meciurile de MMA”, au titrat jurnaliștii germani de la Bild

Sport.de: „Un dezastru absolut”

„Naționala Germaniei, care plecase în Qatar cu gândul la câștigarea trofeului, își ia adio de la Campionatul Mondial. Flick va avea multe de explicat în zilele următoare. De ce l-a convocat pe Mario Gotze? De ce nu a fost jucat Nicklas Fullkrug mai mult? De ce Kimmich a fost jucat, dintr-odată, ca fundaș dreapta? Un dezastru absolut!”, au scris și ziariștii de la Sport.de.

Sport1.de: „Defensiva Germaniei a arătat slăbiciuni”

„Visul Cupei Mondiale s-a terminat pentru Germania! Chiar dacă am învins Costa Rica cu 4-2, nu a fost de ajuns pentru a evita un eșec rușinos. Ofensiv, jucătorii au suferit o perioadă lungă de timp în fața central-americanilor, iar defensiva Germaniei a arătat slăbiciuni”, au titrat și cei de la Sport1.de.

Bavarian Football News: „Germania pleacă acasă”

„Elevii lui Hansi Flick au făcut cât trebuia azi, dar victoria Japoniei i-a trimis acasă pe aceștia. Germania pleacă acasă! A fost un turneu dificil, însă va fi destul timp la dispoziție pentru a face analize. Pentru moment, să aplaudăm naționala Germaniei pentru că a făcut tot ce a putut”, a scris și Bavarian Football News

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Explozie culinară pe străzile din Doha. Piața de condimente din Souq Waqif

Citește și:

Liderul Germaniei, discurs de retragere pe gazon, imediat după dezastrul din Qatar: „A fost o adevărată plăcere”

Fotografii au rămas mască: show făcut de fanele Croației cu Belgia » Cine a dat tonul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
Zozsuzit141321
Zozsuzit141321  •  03 Decembrie 2022, 12:34

Nemtii au nevoie de un varf adevarat! In meciul cu Japonia in prima repriza au ratat foarte mult, in repriza a doua au incasat 2 goluri! Sa ai 1-0 si sa nu poti pune punct pe meci cu un 2-0 sau 3-0, inseamna ca nu ai un varf specialist in a marca goluri! Germani duce lipsa unui Klose-Bierhoff-Hrubesch, iqata ce inseamna un noar care da gol in momente importante pentru succesul Nationalelfului. In a doua ordine de idei, Selectionata Germaniei intr-adevar s-a ocupat mai mult de drepturile LMBTQ, decat de "meseria" numita Fotbal! Im pare rau de descalificarea lor timpurie. Meritau oricum mai mult!

woody
woody  •  02 Decembrie 2022, 09:58

Oricum nemtilor nu prea le ardea de fotbal. Ei erau ambasadorii curcubeului ! M-am bucurat pentru eliminarea lor

sughibughi
sughibughi  •  02 Decembrie 2022, 09:09

care nemti??

Vezi toate comentariile (18)
Comentează