Mihai Stoica, declarație de dragoste pentru un star de la Campionatul Mondial: „Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, laudă cariera lui Luis Suarez (35 de ani). +12   FOTO
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, laudă cariera lui Luis Suarez (35 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 21:09 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 23:49

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, laudă cariera lui Luis Suarez (35 de ani), legenda fotbalului din Uruguay.

Luis Suarez a părăsit în lacrimi ultimul Campionat Mondial din carieră. Uruguay a fost eliminată dramatic în faza grupelor, în ciuda unei victorii cu 2-0 în fața naționalei din Ghana. Mihai Stoica a făcut o reverență în fața fostului star de la Liverpool, Barcelona sau Atletico Madrid...

+8 FOTO

Mihai Stoica, despre Luis Suarez: „Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului”

„Acum câțiva ani, mi se ivise oportunitatea de a merge la un antrenament al Barcelonei și de a sta de vorbă cu unul dintre marii jucători ai catalanilor din perioada respectivă. Am fost întrebat cu cine aș vrea să vorbesc, Messi, Neymar, Pique... Am răspuns fără ezitare : Luis Suarez!

Avea de departe cea mai impresionantă poveste de viață. Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului. Un fotbalist cu evoluții de excepție la toate echipele unde a jucat, dar care a intrat mereu în teren cu spiritul unui tânăr luptător fără nicio reușită în carieră și pentru care meciul care urma era meciul vieții.

În 2014 scrisesem două pagini despre el într-o lucrare contestată și ironizată de câțiva ironici contestatari. Ar trebui s-o completez, poate vin și ei cu completări.

Mulți sunt fericiți că au fost contemporani cu Messi și Cristiano. Subscriu. Dar îl adaug și pe El Pistolero. Deși nu sunt fan Liverpool, Barcelona sau Atleti.

Azi a fost - probabil - ultima partidă live în care l-am văzut jucând… Îmi va fi tare de golurile, mușcăturile, exuberanța, lacrimile și spiritul lui”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

136 de aparițiiși 68 de goluri are Luis Suarez în tricoul primei reprezentative din Uruguay

VIDEO. Golul Japoniei a fost regulamentar! Demonstrație în „camera VAR” improvizată în redacția GSP

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Golul Japoniei a fost regulamentar! Demonstrație în „camera VAR” improvizată în redacția GSP + Poți face și tu testul acasă

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Gazeta, în dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!” + ce spune despre o posibilă preluare a lui Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
zorrozabal
zorrozabal  •  03 Decembrie 2022, 09:24

Un penibil care cerșea penalty și daca trecea vreun adversar pe lânga el!Unde vedem noi mereu așa ceva?!Cu un asemenea„pedagog”ca MM Stoica,nici nu mai trebuie sa ne miram de alde Darius Olaru!!!

alx_cta
alx_cta  •  03 Decembrie 2022, 00:54

Jos palaria in fata lui Suarez!dar tu, furi curent cu tot cu stalp !

concret
concret  •  03 Decembrie 2022, 00:36

Poate ne spun si noua Tepelin, Raureanu, ori Udrea, *** expert in nimic la fcsberceni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează