GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciuri de vis la Campionatul Mondial! Cote pe măsură la Mozzart Bet.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 13:36 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 13:36

Spectacolul de la Campionatul Mondial continuă și în optimile de finală, iar duminică debutează în fazele eliminatorii două dintre principalele favorite: Franța și Anglia. Ambele au cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Franța - Polonia (ora 17:00) cota 1.40

În primele 2 meciuri, Franța a fost extrem de solidă și a trecut de Australia cu 4-1 și de Danemarca, scor 2-1. În meciul 3 din grupă a folosit multe reserve și a pierdut cu Tunisia, 0-1. Acum, starurile lui Deschamps sunt odihnite pentru meciul cu Polonia, care pare la îndemâna albaștrilor. Lewandowski și compania s-au calificat cu greu și nu au impresionat în grupe. Polonia a remizat cu Mexic, 0-0, a trecut de Arabia Saudită cu 2-0, iar cu Argentina a pierdut, 0-2.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria Franței.

Christmas Advent Calendar la Mozzart Bet! Fii pe fază și deschide-ți zilnic cadourile!

Anglia – Senegal (ora 21:00) cota 1.63

Atâta timp cât a apăsat pedala de accelerație, Anglia a făcut ravagii în Qatar. A marcat 6 goluri Iranului, iar cu Țara Galilor a înscris de 3 ori într-o singură repriză. Singura sincopă a fost în meciul cu SUA, atunci când băieții lui Southgate a părut că și-au conservat energia și au obținut doar o remiză, 0-0. Și Senegal a arătat extrem de bine până acum pe durata Mondialului. Campioana Africii a ieșit cu 6 puncte dintr-o grupă cu Țările de Jos, Ecuador și Qatar. Singura înfrângere a venit în meciul cu “Portocala Mecanică”, 0-2, în condițiile în care scorul după 80 de minute era încă egal, iar ocaziile mai mari aparținuseră africanilor.

Anglia are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet.

La Mozzart Bet ai bonus de bun venit de până la 2022 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

 

Surprize zi de zi până de Crăciun, la Mozzart Bet!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează