INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

„Pelé e bătrân și bolnav, dar va merge acasă” » Vești bune din Brazilia: nu e la ATI și „nu e cazul să ne panicăm”

Masti cu Pele, foto: Imago
Masti cu Pele, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2022 13:47 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 13:48

Pelé are o săptămână de când a fost internat la Albert Einstein Hospital din Sao Paulo și starea lui de sănătate continuă să îngrijoreze, deși membrii familiei transmit un mesaj mai optimist. 

Deși ultimele informații vorbeau despre tratamentul paliativ la care este supus fostul legendar fotbalist brazilian, Flavia și Kely Nascimento susțin că situația nu este atât de alarmantă. 

Pelé ar avea doar o infecție respiratorie, agravată și de faptul că este bolnav și de Covid-19, însă nu este în pericol de moarte și „va merge din nou acasă după ce se va vindeca de bronhopneumonie. Urmărește meciurile de la Cupa Mondială și a vorbit la telefon și cu nepotul său despre progresele făcute și despre jocul naționalei lui Tite în Qatar..

Kylian Mbappe i-a depășit deja pe Diego Maradona și Cristiano Ronaldo » Viteza din meciul cu Polonia a fost stupefiantă: nici fotografii nu au reușit să-l prindă!
FRANȚA
Kylian Mbappe i-a depășit deja pe Diego Maradona și Cristiano Ronaldo » Viteza din meciul cu Polonia a fost stupefiantă: nici fotografii nu au reușit să-l prindă!

Pele nu e internat la ATI

„A luat Covid acum trei săptămâni. Este vaccinat cu toate dozele, dar din cauza tratamentului pentru cancer, cu chemioterapie, este slăbit și a făcut o infecție la plămâni. De aceea a fost adus la spital. La vârsta lui și pentru că se tratează de cancer, situația este gravă, dar tatăl meu nu se află la terapie intensivă. 

A mers la spital pentru că aici beneficiază de o asistență medicală permanentă. Repet, nu este în pericol, se află într-un salon normal. Este lipsit de orice temei zvonul că face un tratament paliativ și că s-ar afla în stadiu terminal al cancerului. Va muri într-o bună zi, dar nu este cazul acum să ne panicăm", a dezvăluit Kely Nascimento.

Reporterul GSP Remus Răureanu a asistat la samba Braziliei » Victorie spectaculoasă contra Coreei de Sud: urmează duelul cu vicecampioana mondială
Brazilia - Coreea de Sud 4-1
Reporterul GSP Remus Răureanu a asistat la samba Braziliei » Victorie spectaculoasă contra Coreei de Sud: urmează duelul cu vicecampioana mondială

Pele „nu ne va spune la revedere din spital"

Aceasta a primit mii de mesaje de susținere și a trebuit să dezmintă că tatăl său se stinge:  „Este bolnav, este bătrân și este tratat cu antibiotice, iar când se va simți mai bine se va întoarce acasă. Nu ne va spune la revedere din spital". 

Arthur Arantes do Nascimento a declarat că „Pelé era îngrijorat că Neymar s-a accidentat și că lipsa lui s-a simțit în ultimele două partide, mai ales la capitolul creativitate. La al treilea joc a fost ceva mai tăcut, dar lui nu-i prea place să vorbim în timpul partidelor. Vrea să fie atent la fotbal".

Pelé crede că Brazilia joacă bine, dar fără Neymar este dificil. Cu el în teren, echipa atacă mai mult, dar așa are probleme la creație. Pelé crede că Seleção va câștiga al șaselea titlu
- Arthur Arantes do Nascimento, nepotul lui Pelé

Citește și alte știri de Campionatul Mondial de fotbal: 

Cristiano Ronaldo a căzut și în dizgrația suporterilor Portugaliei » Fanii cer o măsură drastică

Civilizație » Gestul australienilor după eșecul cu Argentina de la Campionatul Mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează