FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

A devenit un jucător-cheie pentru Dinamo și câștigă numai 1.500 de euro/lună!

Iulian Roșu (dreapta) a fost omul meciului la Brașov
Iulian Roșu (dreapta) a fost omul meciului la Brașov

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2022 14:39 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 14:39

Dinamo a învins-o cu 2-0 pe FC Brașov, contracandidată la play-off, și s-a apropiat la două puncte de Top 6. Iulian Roșu (28 de ani), mijlocașul promovat în ultimele săptămâni de pe banca de rezerve, a ieșit din nou la rampă.

Iulian Roșu, 28 de ani, e surpriza plăcută a „câinilor”, nu doar la meciul câștigat cu FC Brașov (2-0), ci și în ultima perioadă, când și-a câștigat un loc de titular incontestabil în formația lui Ovidiu Burcă.

Dinamo așteaptă marea veste a instanței. Cine sare din schemă și cât ar mai rămâne de plătit
DINAMO
Dinamo așteaptă marea veste a instanței. Cine sare din schemă și cât ar mai rămâne de plătit

Iulian Roșu, printre revelațiile sezonului la Dinamo

Mijlocașul, campion cu FCSB-ul lui Reghe și cu Astra lui Șumudică, fost jucător și la Rapid, a obținut penalty-ul din care Buhăescu a deschis scorul sub Tâmpa, apoi a marcat golul secund. În ultimele meciuri s-a afirmat mereu în tricoul „câinilor”, atât prin prestații sigure, cât și prin assist-uri sau goluri.

Conform surselor GSP, Iulian Roșu este departe de a se număra printre jucătorii cel mai bine plătiți. Dacă Moura sau Iglesias sunt liderii salariilor, cu câte 4.000 de euro/lună, românul are o remunerație de doar 1.500 de euro/lună! Aceasta după ce a trebuit să treacă teste de joc ca să semneze cu roș-albii, în vară.

Iulian Roșu, mijlocaș Dinamo: „Dacă începeam acum sezonul...”

Iulian Roșu a fost singurul care a vorbit după eșecul de la Iași, 0-1, afirmând: „Da, am fost slabi, da, putem spune că adversarii au tras de timp în ultimul hal, de te ia capul, dar hai să vedem ce-am greșit și să nu renunțăm la luptă. Eu nu pot concepe Dinamo în «B», ne luptăm pentru promovare”.

După victoria de la Brașov, care aduce Dinamo la doar două puncte de play-off, cu trei runde înaintea finalului sezonului regulat, Roșu a declarat: „Venim tare din spate, nu cedăm, în ciuda eșecurilor de la începutul sezonului care atârnă greu. Dacă începeam acum sezonul, nu aveam probleme la play-off, eram de podium! Eu nu doresc răul nimănui, e postul Crăciunului, mă bucur pentru mine și pentru Dinamo”.

2 goluria marcat Iulian Roșu pentru Dinamo, în 7 meciuri de L2

3 partidemai are de disputat Dinamo în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a)

7 din ultimele 8 meciuriau fost bifate de Iulian Roșu, în trei fiind titular, în trei integralist. Are în total 9 meciuri în toate competițiile

Iulian Roșu este un copil cu o mentalitate extraordinară. El este atipic pentru jucătorul român, disciplinat, harnic și educat. Îl știu din perioada în care l-am avut la Rapid, iar acum drumurile noastre s-au întâlnit la Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo 

Pe mine chiar m-au impresionat fanii lui Dinamo. Până să vin la Dinamo aveam o percepție greșită... Vă spun că niciodată fanii nu ne-au certat la înfrângeri. Mesajul galeriei a fost mereu să ținem capul sus și să luptăm mai departe
Iulian Roșu, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Vali Lazăr, despre plecarea de la Dinamo: „Burcă se crede mare psiholog”

Mai multe știri despre Dinamo:

Gazeta, în dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!” + Ce spune despre o posibilă preluare a lui Dinamo
INTERVIU
Gazeta, în dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!” + Ce spune despre o posibilă preluare a lui Dinamo
Badea îl acuză pe Zăvăleanu: „Încearcă validarea unui act nelegal și fraudulos”
dinamo
Badea îl acuză pe Zăvăleanu: „Încearcă validarea unui act nelegal și fraudulos”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
vendredi13
vendredi13  •  06 Decembrie 2022, 16:56

Iar vă luați de salariile de la Dinamo. Știrea favorită.

inshallah
inshallah  •  06 Decembrie 2022, 14:08

"românul are o remunerație de doar 1.500 de euro/lună!" > cat *** sa aiba, bah, un ***, la o echipa mediocra de liga a 2-a in Romania?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  06 Decembrie 2022, 10:57
Postat de istet10 pe 05 Decembrie 2022, 21:44

Negresit. La Dinamo curge lapte si miere.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close