SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO „Gata, a venit vestea cea mare!” » CSM București a anunțat transferul stelar care rezolvă problema ultimelor sezoane

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 17:42 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 19:17

CSM București a anunțat transferul interului dreapta Monika Kobylinska (27 de ani), internațională poloneză aflată sub contract cu Brest. 

CSM București a rezolvat marea problemă a ultimelor sezoane și va avea, în sfârșit, o jucătoare de mână stângă în postul de inter dreapta. Vicecampioana României a obținut semnătura polonezei Monika Kobylinska pentru următoarele două sezoane. 

Japonezi? Nu, români! Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului: „Jos pălăria!” » Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor
RAPID
Japonezi? Nu, români! Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului: „Jos pălăria!” » Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor

CSM București a tranferat-o pe Monika Kobylinska

„Sunt foarte fericită că voi face parte din acest club cu o foarte mare istorie în spate, ambiții mari, o echipă foarte bună și suporteri incredibili. Abia aștept să ne cunoaștem mai bine atât în teren, cât și în afara lui. Hai, CSM!”, a spus Monika Kobylinska pentru site-ul oficial al lui CSM București. 

„Gata, a venit vestea cea mare!” » CSM București a anunțat transferul stelar care rezolvă problema ultimelor sezoane
Monika Kobylinska

Monika Kobylinska este căpitanul primei reprezentative a Poloniei, alături de care a obținut un loc 4 la Campionatul Mondial din 2015. 

A evoluat de-a lungul carierei pentru Vistal Gdynia, TuS Metzingen și Brest Bretagne. Alături de gruparea franceză a jucat o finală de Liga Campionilor.

Gata, a venit vestea cea mare! Un post - cel de inter dreapta - a suscitat foarte multe discuții și păreri contradictorii în ultimul timp! A sosit momentul să ne bucurăm de prezența și aportul unui inter dreapta, de mâna stângă, de top: pentru următoarele 2 sezoane, Monika Kobylinska vine la București pentru a completa o line de 9m de vis!
- Comunicat CSM București

Citește și alte știri din handbal: 

Cristina Neagu, entuziasmată de cele 13 goluri marcate cu Ferencvaros: „Mi-aș dori să jucăm mereu într-o asemenea atmosferă!”
Liga Campionilor
Cristina Neagu, entuziasmată de cele 13 goluri marcate cu Ferencvaros: „Mi-aș dori să jucăm mereu într-o asemenea atmosferă!”
Estavana Polman, iubita lui Van der Vaart, a atras toate privirile la debutul pentru Rapid
RAPID
Estavana Polman, iubita lui Van der Vaart, a atras toate privirile la debutul pentru Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mr90
mr90  •  10 Decembrie 2022, 17:52

" acest club cu o foarte mare istorie în spate" :)))

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  08 Decembrie 2022, 00:41
Postat de Grandy58 pe 06 Decembrie 2022, 13:07

Stelara ar fi si Gogarla daca nu si-ar bate joc de ea !!!

Nu cei de la CSM si-au batut joc de Gogarla, ea singura a facut-o si ma surprinde faptul ca mama ei nu a sfatuit-o mai bine, cum sa vii la 18 ani la o echipa de nivelul CSM-ului? Speri sa ce? Sa joci? :))) In momentul de fata nu mai poate fi introdusa pe teren in meciurile cu miza, solutia pentru ea ar fi un imprumut pe minim doua sezoane la o echipa ca Slatina, Mioveni, Tg Jiu (nu stiu daca ar fi indicat, avand in vedere ce au cei de acolo pe inter dreapta - Pavlovic si Tacalie), Baia Mare, Craiova, Cisnadie sau Galati, la celelalte echipe din Liga Florilor nu face fata si nu sta nimeni la profesionisti dupa ea, ce am spus mai sus e valabil si pentru Stoica si Ailincai, pe Mihai nu o bag in categoria asta pentru ca ea chiar poate juca la CSM, e si mai tanara si isi permite sa mai stea un sezon asa.

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Decembrie 2022, 18:07

a fost de ajuns sa citesc titlul si sa-mi dau seama ca e scris de jurnalistul de CASA al publicatiei si anume..vestitul C.P.,transferul stelar vine de la echipa de pe locul..6,iar Gogarla sigur e mai buna...iar Rapid e campioana..sa cante lautarii..sa curga banii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează