FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 5-1

VIDEO CU FAZA Târnovanu a comis-o! Portarul roș-albaștrilor, gafă în FCSB - CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 21:44 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 21:59

FCSB a câștigat clar meciul cu CS Mioveni, 5-1, din etapa a 19-a din Liga 1. Golul oaspeților a venit după gafa lui Ștefan Târnovanu.

Formația roș-albastră s-a impus clar în duelul cu CS Mioveni, iar grației acestei victorii a urcat pe locul 4 în Liga 1.

A dat gol cu CS Mioveni, dar Gigi Becali îi anunță plecarea de la FCSB: „M-am înțeles cu clubul!”
FCSB - CS Mioveni 5-1
A dat gol cu CS Mioveni, dar Gigi Becali îi anunță plecarea de la FCSB: „M-am înțeles cu clubul!”

Târnovanu, gafă în FCSB - CS Mioveni

După 2-0 la pauză, FCSB și-a mărit avantajul după pauză, grație golului lui Florinel Coman.

La 3-0, CS Mioveni a redus din diferență, grație reușitei lui Liviu Antal. Golul extremei de 33 de ani a venit după o gafă a lui Ștefan Târnovanu.

Portarul de 22 de ani a ieșit la 11 metri pentru a respinge o centrare, dar s-a lovit de un jucător de la CS Mioveni, a respins greșit și căzut. Mingea a ajuns la Ene, care a șutat slab. Antal a fost pe fază și a împins mingea în poarta goală.

Am dominat, avem mingea, așa cum îmi place mie. Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum? El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut și o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii și Bourceanu pe teren, punem presiune. Coman a dat un gol frumos, dar nu e relevant. Adversarul a fost slab. Trebuie să vedem mult mai multe de la el pentru a juca
- Gigi Becali la „Fotbal Show” de la Prima Sport

Citește și: 

Gigi Becali a explicat înlocuirea lui Oaidă din minutul 25: „Ca să dea Edjouma gol!” + a criticat un singur jucător din meciul cu Mioveni

Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute: „Antrenorul Gigi Becali a fost inspirat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează