INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  BRAZILIA - COREEA DE SUD 4-1

Dansul brazilienilor de la Mondial l-a scos din sărite pe un fotbalist legendar: „Lipsit de respect! Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”

Roy Keane (51 de ani), legenda lui Manchester United, nu a fost de acord cu dansul sud-americanilor de după goluri. +13   FOTO
Roy Keane (51 de ani), legenda lui Manchester United, nu a fost de acord cu dansul sud-americanilor de după goluri.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 23:22 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 23:22

Brazilia a învins-o clar pe Coreea de Sud, scor 4-1, și va juca împotriva Croației în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Roy Keane (51 de ani), legenda lui Manchester United, nu a fost de acord cu dansul sud-americanilor de după goluri.  

  • „Sfertul” dintre Brazilia și Croația este programat vineri, 9 decembrie, de la ora 19:00.
  • Optimile de finală de la Campionatul Mondial: Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia (2-1), Franța - Polonia (3-1), Anglia - Senegal (3-0), Japonia - Croația (1-1, 1-3 la pen.), Maroc - Spania și Portugalia - Elveția
  • Programul complet al optimilor de finală: ziua și ora de disputare

Brazilia a dat drumul la samba în prima repriză a „optimii” de finală. A marcat patru goluri și le-a sărbătorit pe toate prin dans. Inclusiv selecționerul Tite s-a implicat. Roy Keane, analist la postul britanic ITV, nu e de acord cu astfel de gesturi repetate. 

+9 FOTO

Roy Keane, după samba braziliană de la Campionatul Mondial: „Lipsit de respect!”

„Nu-mi vine să cred la ce asist. Nu am văzut niciodată atât de mult dans. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine». Cred că e lipsit de respect să dansezi așa după fiecare gol. Înțeleg primul moment, dar nu mereu... 

E o lipsă de respect. Chiar și selecționerul lor s-a implicat. Nu îmi place asta”, a spus Roy Keane la ITV.

Irlandezul Roy Keane a evoluat de-a lungul carierei pentru Nottingham, Manchester United și Celtic. Și-a încercat norocul și ca antrenor, la Sunderland, Ipswich, apoi asistent la naționala Irlandei și la Astona Villa.

VIDEO. Fanii Braziliei, sărbătoare la optimea de finală contra Coreei de Sud

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

EXCLUSIV Croatul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 știe atuurile care au dus-o pe Croația în sferturile Mondialului: „Au venit cu un plus de valoare”

FOTO Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „Viitorul e al nostru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
bajescu
bajescu  •  06 Decembrie 2022, 13:54

Fotbalul este un sport, care trebuie jucat cu zambetul pe buze, nu cu incrancenare. Faptul ca brazilienii se bucura cand marcheaza arata ca isi respecta adversarii si pretuiesc reusitele in meciurile impotriva lor. Cat despre Roy Keane, este ultimul om care ar trebui sa vorbeasca despre respect. Poate cei tineri nu cunosc, insa a fost un jucator rudimentar, pentru care faultul dur era cea mai mare forma de “respect”

abavati
abavati  •  06 Decembrie 2022, 13:22
Postat de enigmaticul pe 06 Decembrie 2022, 11:44

Ăștia parcă au învins Franța sau Spania, nu Coreea de Sud!! Mare realizare și mare motiv au avut, pentru a face circul ăsta!!

Bine ca ati batut voi descultii aia de la Mioveni

rottwailer
rottwailer  •  06 Decembrie 2022, 12:22

Exact de-aia nu mai pot brazilienii, de Roy Keane! Sper sa-i bata francezii si sa joace in insula ce vor ei!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează