GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Marți aflăm ultimele două echipe calificate în sferturile Campionatului Mondial! Portugalia și Spania, marile favorite! Trei PONTURI bune de jucat

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2022 21:49 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 23:16

Ziua de marți închide faza optimilor de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar! Portugalia - Elveția și Maroc - Spania sunt ultimele necunoscute din zona optimilor, iar naționalele iberice pornesc cu prima șansă la calificare.

Luni, Croația a avut nevoie de lovituri de la 11 metri ca s-o învingă pe Japonia, în timp ce Brazilia s-a distrat cu Coreea de Sud, 4-1. Azi, de la 17:00 se joacă Maroc - Spania, în timp ce de la 21:00 va începe confruntarea Portugalia - Elveția.

Marocul este una dintre naționalele surpriză de la acest Campionat Mondial. Cotați cu șansa a 3-a într-o grupă cu Croația și Belgia favorite, marocanii lui Zyiech și Hakimi nu doar că s-au calificat, dar au și câștigat grupa. Dincolo, Spania a obținut o singură victorie în grupă, cu Costa Rica, iar apoi o remiză cu Germania și o înfrângere cu Japonia. Ibericii sunt favoriți, dar Maroc e o națională care a arătat că poate pune probleme, așa că mai degrabă ne orientăm aici spre un pariu pe goluri.

Portugalia pornește cu prima șansă în duelul cu Elveția, dar ultima întâlnire directă le produce emoții lui Cristiano Ronaldo și compania. După ce a câștigat cu 4-0 turul din Liga Națiunilor, Portugalia a cedat la retur cu Elveția, 0-1. Acum, cele două naționale joacă pentru un loc în sferturile Campionatului Mondial. Portughezii și-au câștigat grupa, în timp ce Elveția a terminat pe 2, după Brazilia, și a obținut calificarea după succesul cu Serbia, 3-2. Portugalia e naționala de fantezie în zona ofensivă, în timp ce elvețienii reprezintă tipul de echipă serioasă, muncitoare.

Trei COTE de marți pentru Super Mondial:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valihaita
valihaita  •  06 Decembrie 2022, 11:45

Un x2 la Maroc si Spania si pariu pe goluri la Portugalia-Elvetia !

mr90
mr90  •  06 Decembrie 2022, 09:35

Elvetia va fi o nuca foarte tare, nu as miza pe victoria Portugaliei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează