GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADBERTORIAL

Spania și Portugalia au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 15:02 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 15:02

Meciurile de gala de la Campionatul Mondial continuă și în ultimele optimi de finală, iar astăzi vor juca ibericele Spania și Portugalia. Au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Maroc - Spania (ora 17:00) cota 1.60

Spaniolii au jucat excelent în primele două partide de la Mondial, victorie cu 7-0 împotriva naționalei din Costa Rica și un 1-1 cu Germania, meci pe care îl puteau câștiga. Au pierdut surprinzător cu Japonia, dar gurile rele au spus că au dorit să evite Croația și Brazilia în drumul spre fazele avansate ale competiției și au preferat Maroc și, cel mai probabil, Portugalia. 

Totuși, africanii au câștigat o grupă dificilă cu Belgia și Croația si au arătat un joc solid, apărarea fiind de netrecut cu cele două forte europene. Evident este însă că spaniolii pornesc cu prima șansă la calificare.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria Spaniei

Christmas Advent Calendar la Mozzart Bet! Fii pe fază și deschide-ți zilnic cadourile!

Portugalia - Elveția (ora 21:00) cota 2.00

Cristiano Ronaldo și compania au o șansă importantă pentru calificarea în sferturi și chiar pentru semifinale, mai ales dacă ținem cont de primele două meciuri de la Mondial. Au câștigat fără probleme duelurile cu Ghana și Uruguay, iar Bruno Fernandes a fost în mare formă. În ultima partidă din grupă au folosit mai multe rezerve și au fost învinși de Coreea de Sud.

Și Elveția a jucat foarte bine până acum și s-a calificat tot cu două victorii în optimi, iar în meciul cu Brazilia au pierdut la limită, un duel din care puteau scoate o remiză. Totuși, portughezii au un avantaj, iar fanii așteaptă o prestație la cote înalte și din partea lui Cristiano.

Portugalia are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet.

La Mozzart Bet ai bonus de bun venit de până la 2022 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează