FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FARUL - CFR CLUJ 0-0

Moment rar cu Dan Petrescu în prim-plan » Ce a spus după Farul - CFR Cluj

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 22:23 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 22:37

După 0-0 cu Farul, CFR Cluj a câștigat grupa C din Cupa României și s-a calificat în sferturi, urmând a jucat împotriva celor de la FC Argeș.

La finalul partidei, Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a surprins. Cunoscut pentru exigența sa, „Bursucul” s-a declarat mulțumit de rezultatele formației sale, atât cele din Cupă, cât și cele din Liga 1 și Conference League.

Cine vine în locul lui Mirel Rădoi la CS Universitatea Craiova » Gazeta a aflat cine e pe lista lui Rotaru: „Știu pe cine vreau din iarnă”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Cine vine în locul lui Mirel Rădoi la CS Universitatea Craiova » Gazeta a aflat cine e pe lista lui Rotaru: „Știu pe cine vreau din iarnă”

Concluziile lui Dan Petrescu după Farul - CFR Cluj

„Farul a arătat că merită să fie pe primul loc. Asta e realitatea. Obiectivele noastre până acum sunt toate în cărți. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturile Cupei, suntem pe locul 2, la 4 puncte de lider și avem șanse să ajungem și mai aproape. După 37 de meciuri, spun că a fost un an foarte bun. 

În grupă am avut o grupă cu Rapid, Farul și U Cluj. Echipe grele. Am câștigat grupa și e foarte bine. Sunt mulțumit. Cupa nu a fost un obiectiv al nostru, dar dacă tot am ajuns aici, îmi părea rău dacă pierdeam deși am folosit echipa cea mai bună. 

Acum mai avem 3 meciuri și vrem 9 puncte. Dar avem deplasări grele, cu FC Botoșani și FCSB”, a spus Dan Petrescu la PrimaSport.

Citește și: 

„Își dădeau coate care să facă primul poză cu Florin Salam!” » Dezvăluirea fostului selecționer al României

Mesaj categoric: „Pintilii nu e antrenor, ci prieten cu fotbaliștii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  08 Decembrie 2022, 09:52

Cel mai bun antrenor !!!!

Hcm27
Hcm27  •  08 Decembrie 2022, 08:21

Number one în antrenorat din Romănia!Așa cum joaca echipa,dar ii "ies" rezultatele dorite.Bravo,Dane,felicitări!

sughibughi
sughibughi  •  08 Decembrie 2022, 08:00

superdan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează