FOTBAL  »  Superliga  »  TURNEU AMICAL

GSP are programul » Borussia Dortmund vine la București cu Marcel Răducanu, dar și cu mondialiștii. Deschide turneul contra Rapidului

Donyell Malen și Thomas Meunier, Foto: Instagram @bvb09
Donyell Malen și Thomas Meunier, Foto: Instagram @bvb09

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2022 14:34 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 14:45

Șefii Borussiei Dortmund tratează Superbet International Cup, turneul din Capitală, ca pe o deplasare de Bundesliga sau de Liga Campionilor. Nimic n-au lăsat la voia întâmplării. Li se atrage jucătorilor atenția să nu uite de mască, documente de călătorie și să-și ia costumele oficiale.

  • Pe 10 decembrie, pe Arena Națională va avea loc Superbet International Cup, un turneu amical în 3, la care vor participa echipele Rapid București, Borussia Dortmund și Fiorentina.

Borussia Dortmund ia foarte în serios turneul de la București, cu Rapid și cu Fiorentina. Deși nemții sunt în prag de concediu, antrenorul Edin Terzic a decis să aducă în Capitală tot ce are mai bun la dispoziție. Inclusiv pe mondialiștii Sule, Schlotterbeck, Adeyemi, Brandt, Moukoko, Meunier, Hazard și Reyna

Aventura celor 6 români la Doha » Cât au plătit pentru 11 zile la Mondial, în care au văzut 7 meciuri
REPORTAJ GSP
Aventura celor 6 români la Doha » Cât au plătit pentru 11 zile la Mondial, în care au văzut 7 meciuri

Borussia Dortmund vine la București cu Marcel Răducanu, dar și cu mondialiștii

Întorși din Qatar, aceștia s-au pus miercuri la dispoziția lui și tehnicianul i-a scos la antrenament, chiar dacă afară erau doar 5 grade Celsius. Iar în program au fost inclusiv sprinturi și scheme tactice.

Cât de serios tratează Borussia deplasarea de la București o demonstrează și alte aspecte. 

Așa cum a anunțat personal într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Marcel Răducanu, fost jucător al Stelei și al galben-negrilor, a fost desemnat de conducere ambasadorul clubului la București: „Am să-i propun lui Terzic să vizităm Muzeul Fotbalului. E mai frumos decât al nostru, de la Dortmund”.

+20 FOTO

Borussia Dortmund deschide turneul contra Rapidului

Și nu în ultimul rând e programul pe care nemții și l-au stabilit. Exact ca la un meci de top din Bundesliga sau din Liga Campionilor! Totul organizat ca la carte, în tradiționalul stil german. 

Pe ore, minute, fiecare membru al delegației știe ce are de făcut, de la punctul de întâlnire fixat pentru sâmbătă dimineață, la 08:30 (o oră mai târziu la București), și până la întoarcerea acasă.

Membrilor delegației, ce va fi găzduită de hotelul Hilton, li se atrage inclusiv atenția să aibă la ei mască, documentele de călătorie, cele personale și să vină îmbrăcați în costumele oficiale, cu emblema sponsorului Evonik!

60 de minuteeste durata fiecărui meci care se va disputa în turneul de la București

Programul meciurilor la Superbet International Cup

  • ora 13:00, Rapid București - Borussia Dortmund
  • ora 14:30, Borussia Dortmund - Fiorentina
  • ora 16:00, Rapid București - Fiorentina

Rapid, locul 3 în Superliga, își va măsura astfel forțele cu Borussia Dortmund, formația de pe locul 6 în Bundesliga, și Fiorentina, locul 10 în Serie A.

Cât costă biletele la Superbet International Cup?

Biletele pentru „triunghiularul” de pe Arena Națională au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul Entertix.ro

Prețurile pentru bilete pornesc de la 45 de lei în inelul 3 al peluzelor și ajung la 300 de lei la zona VIP. Cele mai ieftine tichete la tribune costă 100 de lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

VIDEO. Anghel Iordănescu, despre fuga lui Marcel Răducanu din țară - Podcast Profu' de Sport #11

Citește și:

Furios pe selecționer, Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă de la Mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  09 Decembrie 2022, 09:16

Vin si cei care au fost la Cupa Mondiala fericiti ca nu mai au mana la gura.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  08 Decembrie 2022, 15:47

Ati vrut sa pareti destepti si v-ati facut de ras, cu cuvantul "mondialist". DEx: Mondialist: adept al mondialismului. Sugerez inca un an de filologie, sau nu se mai face la facultatile fara frecventa pe care le-ati "absolvit" contra cost?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează