FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

VIDEO „Foarte credincios și liniștit” » La GSP Live, Prepeliță i-a făcut portretul lui Arnold Garita: „Mai trebuie să lucreze la un aspect”

În dreapta, Garita, de la FC Argeș // foto: Imago Images
În dreapta, Garita, de la FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 14:54 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 15:04

Andrei Prepeliță (37 de ani), fostul antrenor de la FC Argeș, spune despre atacantul Arnold Garita (27), dorit de Gigi Becali la FCSB, că este „un băiat foarte liniștit și credincios”.

Garita, atacant cu 6 goluri în 17 meciuri la FC Argeș, a ajuns la Pitești când echipa era pregătită de Andrei Prepeliță.

Astăzi, la GSP Live, Prepeliță a numit punctele forte și marea slăbiciune a lui Garita, atacant de 1,86 metri.

Andrei Prepeliță: „Garita este profesionist și foarte credincios, dar trebuie să lucreze la finalizare”

„E un băiat foarte liniștit, profesionist. Din câte știu, e venit cu familia aici. Are calități foarte bune, este foarte credincios. A venit nepregătit la noi, nu a făcut perioada de pregătire cu noi.

L-am ținut două săptămâni fără să joace. Apoi am început să-l bag treptat. Nu a arătat foarte bine la început. A dat dovadă de profesionalism, a rămas mereu după antrenament, s-a pregătit suplimentar, l-am chemat să facă antrenamente individuale, și de finalizare și fizice, și ușor-ușor a ajuns la un nivel bun.

La înălțimea și gabaritul lui, cu viteza pe care o are, îl consider un atacant foarte bun. E un jucător pe care toată lumea și-l dorește.

Trebuie să mai lucreze la finalizare. La câte ocazii a avut, putea să înscrie mai mult”, a punctat Prepeliță la GSP Live.

Meci din Cupa României, cu două penalty-uri și gol direct din corner, suspectat de aranjament la pariuri: „Cotele pe goluri s-au prăbușit” » Cum explică președintele și antrenorul echipei bătute cu 4-0
SUSPICIUNE
Meci din Cupa României, cu două penalty-uri și gol direct din corner, suspectat de aranjament la pariuri: „Cotele pe goluri s-au prăbușit” » Cum explică președintele și antrenorul echipei bătute cu 4-0

Gigi Becali, în octombrie: „La iarnă îl vreau pe Garita la FCSB”

În octombrie, GSP a dezvăluit că Gigi Becali îl are pe lista de transferuri pe Arnold Garita. La o zi distanță, patronul de la FCSB spunea că „am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi”.

Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că prețuiește oamenii de fotbal credincioși. În mai 2021, a recunoscut că l-a angajat pe Dinu Todoran antrenor „pentru că atunci când l-am sunat era la biserică”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu și Croitoru l-au demis pe Rădoi » 9 obiective ratate în total de fostul selecționer

GSP are programul » Borussia Dortmund vine la București cu Marcel Răducanu, dar și cu mondialiștii. Deschide turneul contra Rapidului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close