INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA

„Acum ne sărutam pe gură” » Declarația care a stârnit hohote de râs la conferința lui Van Gaal

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 17:32 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 19:26

Țările de Jos și Argentina se înfruntă vineri, de la 21:00, în sferturile Campionatului Mondial.

 Meciul reprezintă o întâlnire între Angel Di Maria, extrema argentinienilor, și Louis Van Gaal, cei doi lucrând împreună la Manchester United. 

Di Maria a ajuns la United în 2014, dar a plecat după doar un sezon, în care a bifat 4 goluri în 32 de partide. Ulterior, jucătorul care acum evoluează la Juventus l-a atacat de mai multe ori pe Van Gaal, numindu-l chiar „cel mai prost antrenor din cariera mea”. 

Necalificarea României în Schengen, comentată de Adrian Porumboiu: „O umilință! Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, dar politicienii sunt și mai proști!”
Schengen
Necalificarea României în Schengen, comentată de Adrian Porumboiu: „O umilință! Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, dar politicienii sunt și mai proști!”

Van Gaal, replică pentru Angel Di Maria înainte de Țările de Jos - Portugalia

 La conferința de presă de azi, la care a participat alături de Memphis Depay, Van Gaal a fost întrebat despre declarațiile lui Di Maria și a avut o replică spectaculoasă. 

„Angel Di Maria este un jucător bun. Când a evoluat pentru United a avut multe probleme personale. M-a numit cel mai prost antrenor din cariera lui? E păcat că a spus asta. Este unul dintre puținii care cred asta. 

Lui Memphis Depay, care e aici lângă mine, i s-a întâmplat același lucru. Acum e lângă mine și ne sărutăm pe gură. Acum ne înțelegem foarte bine. Nu am voie să-l sărut acum, nu vrea”, a spus Van Gaal, care a stârnit hohote de râs în sală, potrivit The Sun. 

Problema la United a fost antrenorul. Van Gaal a fost cel mai prost antrenor din cariera mea. Puteam marca, puteam da pasă de gol, dar următoarea zi îmi arăta pasele greșite 
- Angel di Maria 

VIDEO Totul despre Țările de Jos - Argentina

Citește și:

Bild vine cu dezvăluiri incendiare » De ce a plecat Germania acasă: „Vizitele fetelor la hotel s-au prelungit nepermis”

Amintirea unui duel incendiar Olanda - Argentina! Van der Sar l-a înjurat pe Ortega: „I-am zis că are o mamă frumoasă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează