FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Bogdan Stelea l-a luat la întrebări pe Mihai Rotaru după demisia lui Rădoi: „Nu te apuci să distrugi clubul în presă”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 18:31 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 18:33

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a vorbit și azi despre demisia lui Mirel Rădoi.

Omul de afaceri a avut un dialog cu Bogdan Stelea. Fostul internațional, prezent în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport, a avut mai multe întrebări pentru Mihai Rotaru, privind cu numirea lui Mirel Rădoi ca antrenor și relația dintre cei doi.

„Se spune că era «sifonul» perfect” » Rădoi, atacat violent dinspre FCU Craiova: „Inventatorul pasei înapoi! A fost fără BAC și în teren, și în afară”
CSU CRAIOVA
„Se spune că era «sifonul» perfect” » Rădoi, atacat violent dinspre FCU Craiova: „Inventatorul pasei înapoi! A fost fără BAC și în teren, și în afară”

Bogdan Stelea, întrebări pentru Mihai Rotaru după demisia lui Mirel Rădoi de la CSU Craiova

Bogdan Stelea: „Când alegeți un antrenor, cel puțin cu Rădoi, credeți că îl cunoașteți și cum e? Care e criteriul când alegeți un antrenor? Ce așteptări aveți?”
Mihai Rotaru: „Facem un «T». În stânga punem părțile bune ale antrenorului, în dreapta cele negative. Așa am făcut cu Rădoi. Când l-am adus, a fost un caz aparte. Am zis că ne trebuie care pe termen scurt să creeze un șoc și să-i mobilizeze pe jucători. Ne trebuia un antrenor de genul Șumudică, Contra sau Rădoi. Am considerat că Mirel poate rezolva problema. Cunoscând capacitatea lui de a evolua, dar și încăpățânarea, am zis că e cel mai potrivit pentru ce vreau Universitatea Craiova”

Bogdan Stelea: „Au fost lucruri speciale care v-au deranjat la el? Lipsa de comunicare? Sau felul în care a comunicat sau nu cu dumneavoastră? Au fost lucruri care v-au deranjat și nu sunt conforme cu felul dumneavoastră de a privi lucrurile?” 
Mihai Rotaru: „Eu am dorit să avem un sistem englezesc, în care conduce antrenorul, în care are mână liberă. Nu am ce să-i reporșez gestiunea vestiarului. Îi reproșez doar modul de a comunica în public. Nu te apuci distrugi un club, ca imagine, în presă. Nu te apuci să spui «Acești jucători sun proști și merg la echipa a doua». Care e scopul tău? Să distrugi jucătorul sau să-l reeduci? Eu vreau să respect drepturile jucătorilor”

Rădoi a spus că vrea să scăpăm de 12 jucători. Dar din 12, poate scapi de 3-4, în sensul în care reziliezi pe cale amiabilă. Nu poți să scapi de toți, că ar însemna costuri de 2 milioane de euro 
- Mihai Rotaru

VIDEO Mirel Rădoi a demisionat de la CSU Craiova

Citește și: 

Rădoi, remarcă sexistă în direcția soției lui Cârțu » Președintele Craiovei a reacționat azi: „E părerea cuiva care nu se pricepe la fotbal”

Ultima lovitură dată de Rădoi la plecarea din Bănie: „Au reziliat toți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sughibughi
sughibughi  •  09 Decembrie 2022, 09:58

tre sa mute baza de antrenamente si cazarea jucatorilor din Craiova apoi vor avea rezultate

Pake
Pake  •  08 Decembrie 2022, 20:09

***! Ii faceti palmaresul lui Radoi in mediul toxic din Romania, fara sa tineti cont ca el a spus raspicat la inceput de proiect ce si cum vrea sa fie! Poate e idealist, nu stiu, ca jucator mi-a placut de el! Dar de ce nu considerati ca e printre putinii care vad problema din fotbalul romanesc? Vi se pare ca mergem spre bine? Rezultatele nationalei au fost mai bune cu el, decat cu Edi sau Daum! Cu materialul si in mediul in care lucreaaz, Radoi atata poate! El ar fi fost cel care ne-ar fi scutit de lamentare, insa acum avem tot ce ne dorim! Ziaristii se pot plange, fotbalistii la fel, ramanem in mocirla neaosa si suntem fericiti asa! Ne trec degeaba anii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xv478Gv
xv478Gv  •  08 Decembrie 2022, 20:06
Postat de eunescu09 pe 08 Decembrie 2022, 18:58

Bun, Radoi a fost un ***, acceptam, dar ceilalți tot la fel au fost și cum de nu reușește nici un antrenor sa stea un sezon la Craiova? Tot Radoi este de vina? Problemele par endemice la Craiova și nu știu cât gunoi mai are loc sub preș.

ARE DREPTATE CĂLUGĂRUL STELEA !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează