FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRIZĂ

Criză profundă, antrenorul „aruncă prosopul”: „Rupți de realitate, am căzut în infern!”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 22:31 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 22:31

Mihai Ciobanu (62 de ani), antrenorul interimar al celor de la FC Botoșani, și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul suferit în fața unei echipe pline de juniori a celor de la FCSB, scor 0-2. 

  • Sferturile de finală din Cupa României: Sepsi - CS Mioveni, UTA - FCU Craiova, CFR Cluj - FC Argeș și FC Hermannstadt - U Cluj.

Valeriu Iftime nu a numit un înlocuitor după plecarea lui Mihai Teja, iar FC Botoșani arată tot mai rău. A primit 8 goluri de la Farul, iar astăzi nu a făcut față puștilor de la FCSB. 

FRF, epic fail! A dat bani ca să facă și mai neatractivă Cupa României » Cum arată tabloul „sferturilor” în comparație cu ediția trecută
„SFERTURI”
FRF, epic fail! A dat bani ca să facă și mai neatractivă Cupa României » Cum arată tabloul „sferturilor” în comparație cu ediția trecută

Criză profundă la FC Botoșani 

„E dureros că mergem din eșec în eșec. Se pare că e o criză profundă în ceea ce privește jocul echipei. Mai avem două etape, deja trebuie să ne gândim că am coborât atât de mult nivelul încât mi-e teamă să nu ne scufundăm. 

Doar jucătorii, vestiarul, doar ei pot rezolva. Ei tot așteaptă ceva, de undeva. Ei știu de unde... azi n-am reușit să ne detașăm de o echipă improvizată. Noi am fost previzibili, deseori surprinși. Nu se poate așa ceva! Trebuie să ne schimbăm fundamental atitudinea. 

Am ajuns într-un punct în care trebuie să fim realiști. Parcă suntem rupți de realitate, iar jocul arată asta. Avem nevoie de altă atitudine, iar asta nu se găsește de cumpărat. 

Am încercat să le ridic moralul, a fost o înfrângere care ne-a umilit cu Farul. Acum ne aruncă în infern acest joc. Ce facem? Unii dintre jucători au făcut rezultate formidabile cu echipa, dar gata! Să ne trezim cumva!”, a spus Mihai Ciobanu la Orange Sport. 

VIDEO. Valeriu Iftime: „Îl vreau înapoi la FC Botoșani pe Marius Croitoru”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica anunță două plecări de la FCSB » Unul merge în Liga 2, altul la U Cluj sau Chindia

CSU Craiova, protest după ce România nu a fost acceptată în Schengen: „Aceste companii sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează