FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Mutu a anunțat lotul Rapidului pentru mini-turneul de pe Arena Națională + Fotbaliștii deplasați la București de Borussia Dortmund și Fiorentina

Rapid se pregătește pentru duelurile cu Borussia Dortmund și Fiorentina / foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid se pregătește pentru duelurile cu Borussia Dortmund și Fiorentina / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 14:39 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 16:05

A mai rămas mai puțin de o zi până la startul „triunghiularului” pe care Rapid îl va disputa pe Arena Națională în compania Borussiei Dortmund și Fiorentinei. Nemții și italienii au anunțat loturile cu care vin la București. Se știu, de asemenea, și arbitrii care vor oficia partidele de sâmbătă.

Rapid, locul 3 în Superliga, își va măsura forțele cu Borussia Dortmund, formația de pe locul 6 în Bundesliga, și Fiorentina, locul 10 în Serie A.

Mutu a anunțat lotul Rapidului pentru mini-turneul de pe Arena Națională

Giuleștenii abordează amicalele de pe Arena Națională cu un mix de jucători experimentați și puști din academie: Moldovan, Drăghia, Onea, Belu, Săpunaru, Grigore, Iacob, Ignat, Junior Morais, Florin Ștefan, Crepulja, Kait, Ciobanu, Crivac, Pănoiu, Sefer, Emmers, Despa, Ioniță, Dugandzic, Vojtus, Bădescu, Dima, Stan și Gheorghe.

Fotbaliștii Borussiei care au făcut deplasarea la București: Kirsch, Lotka, Schlotterbeck, Ozcan, Thorgan Hazard, Schulz, Moukoko, Brandt, Malen, Can, Meunier, Adeyemi, Braaf, Semic, Collins, Gurpuz, Coulibaly, Bueno, Pasalic, Papadopoulos, Bamba și Pohlmann.

În fine, Fiorentina a venit în Capitală cu un lot format din: Amatucci, Barak, Benassi, Biagetti, Bianco, Biraghi, Giacomo Bonaventura, Cerofolini, Cordeiro Dos Santos, Filippo Distefano, Paulo Dos Santos, Duncan, Favasuli, Gollini, Ikone, Kayode, Kouame, Maleh, Mandragora, Martinez, Cabral Mendoca, Luca Ranieri, Saponara, Terracciano și Terzic

Arbitri români la mini-turneul de pe Arena Națională

„Centralul” Cristian Moldoveanu, originar din Sfântu Gheorghe, va oficia duelul dintre Rapid și Borussia Dortmund, ajutat de asistentții Cristi Ilinca și Cosmin Bojan. Andrei Moroiță va fi la centru la duelul dintre Borussia și Fiorentina, pentru ca disputa dintre Rapid și gruparea din Firenze, ultima a zilei pe Arena Națională, să-l aibă ca arbitru pe bucureșteanul Ovidiu Robu.

Programul meciurilor la Superbet International Cup

  • ora 13:00, Rapid București - Borussia Dortmund
  • ora 14:30, Borussia Dortmund - Fiorentina
  • ora 16:00, Rapid București - Fiorentina

60 de minuteeste durata fiecărui meci care se va disputa în turneul de la București

VIDEO Grigore Sichitiu a comentat parcursul Rapidului: „Și-au atins obiectivul”

Citește și alte știri despre Rapid: 

GSP are programul » Borussia Dortmund vine la București cu Marcel Răducanu, dar și cu mondialiștii. Deschide turneul contra Rapidului

Adrian Mutu dă vina pe lipsa de valoare după eliminarea din Cupa României: „N-am băgat mingea în poartă nici din 5 centimetri”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
razesul
razesul  •  09 Decembrie 2022, 19:33
Postat de bunicu pe 09 Decembrie 2022, 17:03

Tot Mutu e antrenor?

da, si cica vine si Surdu in iarna

bunicu
bunicu  •  09 Decembrie 2022, 17:03

Tot Mutu e antrenor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează