FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Flavius Stoican revine! A bătut palma cu o echipă din Liga 1: „În principiu, ne-am înțeles”

Flavius Stoican se pregătește pentru o nouă experiență pe prima scenp / foto: Raed Krishan (GSP)
Flavius Stoican se pregătește pentru o nouă experiență pe prima scenp / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 15:49 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 16:13

Flavius Stoican s-a înțeles cu FC Botoșani, mai rămân de stabilit doar ultimele detalii contractuale! 

Tehnicianul de 46 de ani, ultima oară la CS Mioveni, se pregătește pentru cea de-a doua aventură din acest sezon la o echipă aflată într-o criză profundă, scrie Fanatik.

Gazeta Sporturilor a aflat că cel poreclit „Stoicanetti” va ajunge diseară la Botoșani pentru discuția decisivă cu Valeriu Iftime. În principiu, tratativele au ajuns la un numitor comun, urmând ca sâmbătă dimineața tehnicianul să-și pună semnătura pe contract.

Stoican ar putea veni în Moldova alături de Bobi Verdeș și Emilian Dolha, alături de care a colaborat și la Dinamo, dar și la Mioveni

Flavius Stoican confirmă înțelegerea cu FC Botoșani: „Nu e echipă de subsolul clasamentului, asta e clar”

În principiu, ne-am înțeles, doar ceea ce am vorbit la telefon. Botoșaniul nu este echipă de subsolul clasamentului, asta e clar. Are multă calitate, cred că este numai o pasă negativă. 

O să avem o discuție față în față, profesionist, așa cum trebuie, pentru a stabili detaliile”, a precizat Stoican, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Stoican revine în „câmpul muncii” la doar o lună și 10 zile după ce a fost destituit de pe banca Mioveniului, „lanterna roșie” a Ligii 1. De-a lungul carierei, Flavius le-a mai pregătit pe Minerul Mehedinți, CSM Școlar Reșița, Dinamo II, CS Mioveni (în două rânduri), Dinamo (în trei rânduri), FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii, Poli Iași, Petrolul, Viitorul Târgu Jiu și FCU Craiova.

VIDEO Poveștile lui Flavius Stoican: „Când m-am accidentat la 20 de ani, mă gândeam că s-a terminat și o să mă apuc de taximetrie”

Citește și alte știri din Liga 1: 

OFICIAL Plecare de ultim moment de la Sepsi » Covăsnenii s-au despărțit de un jucător cu nume: „Mult succes în continuare”

Mutu a anunțat lotul Rapidului pentru mini-turneul de pe Arena Națională + Fotbaliștii deplasați la București de Borussia Dortmund și Fiorentina

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
albu
albu  •  09 Decembrie 2022, 20:03

Ati tras lozul necastigator!

lucian_85
lucian_85  •  09 Decembrie 2022, 19:17
Postat de soimiisibiu pe 09 Decembrie 2022, 16:36

Și uite asa devine Botoșani candidata la al doilea loc retrogradabil direct.

La Iași, a dus echipa in play-off. Singurul an în care Poli a jucat în playoff

vasileroaita
vasileroaita  •  09 Decembrie 2022, 18:52
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Decembrie 2022, 17:07

...si uite asa n o sa mai castige fcsb cu botosesti ...

Bună gluma asta!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close