FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

VIDEO Marcel Răducanu: „Mă bucur că mi s-a dat din nou șansa să vin la București” + Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund: „Am urmărit câteva meciuri ale Rapidului”

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Articol de , - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 18:56 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 20:11

Marcel Răducanu (68 de ani), legenda celor de la Steaua București, se arată încântat de mini-turneul organizat pe Arena Națională, Superbet International Cup, la care vor participa Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina. 

Fostul mare fotbalist a spus că este bucuros să vină la București pentru a doua oară în ultimele 3 săptămâni, alături de formația la care a jucat timp de șase sezoane, Borussia Dortmund

VIDEO. Marcel Răducanu: „Nu-mi vine să cred că sunt aici cu Borussia Dortmund”

Marcel Răducanu: „Mă bucur că mi s-a dat din nou șansa să vin la București”

„Nu îmi vine să cred că sunt aici cu Borussia Dortmund. M-a luat pe neașteptate. Radu, care este organizatorul turneului, m-a sunat să mă întrebe dacă am timp și plăcerea de a veni cu Borussia Dortmund. Am zis: «Bineînțeles, e ceva deosebit să merg cu clubul unde am jucat 6 ani». Mă bucur că mi s-a dat șansa să vin din nou în București. Am mai fost acum 3 săptămâni, când mi-am lansat cartea.

Gică Hagi, un nou discurs înflăcărat în conferință: „Am ajuns într-o postură lamentabilă! Eu săream gardul, dragilor! Acum de ce nu mai e așa?”
REPROȘURI
Gică Hagi, un nou discurs înflăcărat în conferință: „Am ajuns într-o postură lamentabilă! Eu săream gardul, dragilor! Acum de ce nu mai e așa?”

Mâine, după ce pleacă băieții, eu mai rămân aici o zi. Mai fac niște antrenamente duminică. Dacă tot vin aici, să stau măcar 3-4 zile, îmi mai văd colegi, prieteni. Colegii mei nu au văzut prea mult din România. Am făcut cam o oră jumate de la aeroport. Câțiva au încercat să meargă prin oraș, le-am explicat ce pot să vadă și poate în seara asta merg unii prin oraș.

Felicitări celor care au avut ideea să organizeze acest turneu. Trebuie să se întâmple mai des”, a declarat Marcel Răducanu. 

Marcel Răducanu: „Cred că mai durează până ajunge un român la Dortmund”

Marcel Răducanu a spus și că echipele din Liga 1 trebuie să joace un fotbal modern, pentru a mai avea ocazia să se întâlnească cu echipe de calibrul Borussiei Dortmund, în cupele europene. De asemenea, fostul mare fotbalist a spus că va mai trece ceva timp până când un român va mai juca la Borussia Dortmund. 

„Depinde de echipele noastre când vor mai apuca să se întâlnească cu astfel de echipe în competițiile europene. Trebuie să înceapă să joace un fotbal modern, cum se joacă la nivel internațional și sper să se întâmple ceva, să vedem echipe de-ale noastre în cupele europene și să ne vedem la Campionatul European sau Mondial. 

Asta ar fi cel mai bine pentru toată lumea. Cred că durează până ajunge un român la Dortmund. M-aș bucura să vină un român în fotbalul german, nu contează unde”, a mai punctat Răducanu. 

VIDEO. Edin Terzić: „Am urmărit câteva meciuri ale Rapidului. Va fi un test bun pentru noi”

Edin Terzic (40 de ani), antrenorul Borussiei Dortmund, a vorbit, de asemenea, despre mini-turneu organizat pe Arena Națională. 

„Am văzut câteva meciuri ale Rapidului. Știu că sunt în plin campionat, au jucat în campionat și în Cupă. Sunt pe 3 în Liga 1, joacă într-un sistem «diamant», au doi atacanți masivi și un număr 10 foarte bun. 

O să fie un test foarte bun pentru noi, nu numai cu Rapid, ci și cu Fiorentina. 

Știu că România are o națională de tineret foarte bună, care a promovat mulți jucători la echipa mare. Cred că România e pe drumul cel bun, vor să construiască și ar fi benefică o calificare la EURO 2024”, a spus antrenorul germanilor. 

Mai mulți fani români ai lui Dortmund au asistat la antrenamentul oficial al galben-negrilor, de pe Arena Națională

Suporterii români ai clubului din Germania au mers la antrenamentul oficial pe care germanii îl desfășoară în această seară pe Arena Națională. 

VIDEO. Borussia Dortmund s-a antrenat pe Arena Națională, înaintea duelurilor de mâine cu Rapid și Fiorentina

Citește și:

Mihai Rotaru lansează acuzații grave: „Suspectez că Hanca a premeditat penalty-ul din Cupă!”

Flavius Stoican revine! A bătut palma cu o echipă din Liga 1: „În principiu, ne-am înțeles”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valentindragobete
valentindragobete  •  10 Decembrie 2022, 12:38
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Decembrie 2022, 10:38

Marcel Raducanu ...cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor ...el a fost marginalizat de regimul comunist ...dupa ce a ramas in Germania nu a mai fost chemat la nationala ca nu mai prindea Hagi titular ...

Iar ai inceput cu frustrarea Hagi, prosteo ?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Decembrie 2022, 10:38

Marcel Raducanu ...cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor ...el a fost marginalizat de regimul comunist ...dupa ce a ramas in Germania nu a mai fost chemat la nationala ca nu mai prindea Hagi titular ...

parpalache
parpalache  •  10 Decembrie 2022, 10:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează