România, menționată de două ori în eliminarea Braziliei: „Blonzi la Mondiale?! Nu știu dacă e bine”

România, menționată de două ori în eliminarea Braziliei: „Blonzi la Mondiale?! Nu știu dacă e bine” +19   FOTO
România, menționată de două ori în eliminarea Braziliei: „Blonzi la Mondiale?! Nu știu dacă e bine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 21:15 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 01:51

Brazilia a părăsit Campionatul Mondial din Qatar și a rămas încă 4 ani fără visul „hexa”, al șaselea titlu, pe care-l caută din 2006.

Pe rețelele de socializare, România a fost menționată în două ipostaze: una ca naționala eliminată cel mai recent de la CM după prelungiri, înainte de ziua de azi, a doua pentru look-ul Selecao, care a amintit de România '98.

1. Croația e a 4-a echipă care se califică după prelungiri la un Mondial și prima după Suedia, 1994, care a mers mai departe după un meci împotriva României, în sferturi. Totul despre meci AICI!

2. Brazilienii le-au amintit utilizatorilor de social media de România la CM 1998.

După victoriile contra Columbiei, scor 1-0, și Angliei, scor 2-1, România era deja calificată în optimile de finală ale CM. Un pariu între Dan Petrescu și Anghel Iordănescu a fost motivul care a dus la schimbarea înfățișării.

Toţi fotbaliştii s-au făcut blonzi la meciul cu Tunisia, 1-1, mai puţin Iordănescu, selecționerul preferând să se tundă zero. „A fost o promisiune care a trebuit onorată. Dan Petrescu îi spusese lui nea Puiu că dacă suntem calificaţi după două jocuri ne facem toţi blonzi. Gândind cu mintea de acum, am fost cam ridicoli”, a povestit ulterior Viorel Moldovan.

Reacțiile utilizatorilor:

„Asta e Brazilia sau România 1998?”

„Toți brazilienii ăștia blonzi mi-au adus aminte de România la CM 1998”

„Aloo, blonzi împotriva Croației, la Mondiale și în eliminatorie nu știu dacă e de bine????????????”

Cele mai tari glume după ce Croația a făcut pachet Brazilia și a trimis-o acasă

Croația este prima semifinalistă de la Campionatul Mondial din Qatar, după 4-2 la loviturile de departajare cu Brazilia. Scorul după cele 120 de minute de joc fusese 1-1. Fanii au reacționat instant. 

Pe net s-a pornit vârtejul de glume după ce Neymar și ai lui au fost eliminați de trupa lui Modric. Inclusiv celebra Ivana a făcut o glumă pe seama sud-americanilor. Le vezi pe toate în galeria foto de mai jos. 

„Cum a început / Cum merge”
+15 FOTO

Vicecampioană la Mondialul din 2018, Croația a reușit o altă performanță uriașă, semifinale la această ediție!

Van der Vaart și-a pus toți argentinienii în cap: „Arogant! Vorbește prea mult”

Ce inspirație! Șocul Mondialului i-a adus unui profesor din SUA un milion de dolari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
parpalache
parpalache  •  10 Decembrie 2022, 15:18
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 10 Decembrie 2022, 11:09

mai stii ce a facut Grecia la Euro acum vreo...18 ani daca nu ma insel? Parca a fost in 2004, nici nu mai stiu, eram pustan atunci......aparare, aparare si iar aparere si cand prindeau...contraatac...Parca unu Charisteas a marcat golul victoriei

Da,i-a intrecut in finala pe Portugalia!Dar ceea ce omiți tu,este ca-i batuse și in grupe!

remarque
remarque  •  10 Decembrie 2022, 13:46
Postat de tristan pe 10 Decembrie 2022, 00:17

Vezi sa nu te îneci de atâtea laude...îi cunoști așa bine pe croati că să știi dacă au vedetisme sau nu?S au calificat cu n singur șut pe poartă în 120 de minute...cu n sut pe poartă împotriva Braziliei nu prea poți câștiga un CM...alea care vin în semifinala și finala nu s mai slabe că Brazilia...

nu intelegi tu multe, iar atat cat crezi ca intelegi, intelegi gresit. La fotbal se numara golurile. Atat. Cine da mai multe, castiga.

MariusN
MariusN  •  10 Decembrie 2022, 11:32

Noi, vad ca ne inflacaram ca suntem bagati in seama de presa internationala, chiar si in modul de comparatie negativ!!! Penibilo-***-fotbalistic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează