INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - BRAZILIA

FOTO Imaginea Mondialului » Cine l-a consolat pe Neymar, imediat după fluierul final al partidei Croația - Brazilia

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 22:38 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 22:57

Imaginea Campionatului Mondial din Qatar! Fiul lui Ivan Perisic (33 de ani), Leo, a fost surprins de camerele TV în timp ce îl consola pe Neymar (30 de ani) imediat după ce Brazilia a fost eliminată dramatic de Croația, din „sferturile” de finală ale turneului final din Golf, notează cei de la Sport Bible. 

Imaginea Mondialului » Cine l-a consolat pe Neymar, imediat după fluierul final al partidei Croația - Brazilia
Foto: Twitter/@El_Futbolesque

Neymar: „Pare că e ultimul meu Mondial”

Cu golul din Croația - Brazilia 1-1 (4-2 d.pen.), Neymar Junior (30 de ani) a ajuns la 77 de goluri pentru Selecao, egalându-l pe marele Pele în topul celor mai buni marcatori brazilieni la națională.

Neymar Junior, liderul naționalei Braziliei, pentru care a debutat în 2010, a atins astăzi o bornă istorică.

Cu golul contra Croației, atacantul lui PSG a ajuns la 77 de goluri pentru Selecao, fiind acum cel mai bun marcator din istoria naționalei, la egalitate cu Pele (82 de ani). 

„Pare că e ultima mea Cupă Mondială. Nu știu dacă mai am puterea de a face față fotbalului", ar fi spus Neymar, înainte de începerea Campionatului Mondial din Qatar. 

Luka Modric s-a bucurat alături de copiii săi, imediat după fluierul final

Luka Modric (37 de ani), mijlocașul naționalei Croației, s-a bucurat alături de copiii săi, imediat după fluierul final al meciului cu brazilienii. 

+3 FOTO

Citește și:

Cele mai tari glume după ce Croația a făcut pachet Brazilia și a trimis-o acasă

Fanii Argentinei au sărbătorit eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial! Ce s-a întâmplat în zona rezervată presei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează