FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Va fi cutremur!” » MM Stoica îl amenință pe șeful Școlii de Antrenori cu informații compromițătoare: „Ce inepții poate să debiteze!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, la Orange Sport
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, la Orange Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 14:38 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 15:57

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, l-a avertizat pe Lucian Burchel (58), directorul Școlii Federale de Antrenori, că are informații care vor produce un „cutremur mai tare decât cel din '77”.

FCSB continuă „meciul” cu directorul Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, cel care s-a autosesizat după ce clubul roș-albastru a plecat în cantonamentul de iarnă din Antalya fără antrenorul principal din acte, Leonard Strizu, pe care l-a lăsat acasă

De fapt, FCSB n-are în tot staff-ul deplasat în Turcia decât o singură persoană care îndeplinește funcția pe care este angajat: Marius Popa, antrenor de portari. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a răbufnit la adresa lui Burchel, pe care l-a avertizat că are de făcut câteva dezvăluiri tari, inclusiv despre un antrenor de la nivelul primei ligi care ar profesa fără a avea carnet de antrenor. 

Neînțelegeri la amicalul lui Hermannstadt » FCSB, oprită să filmeze meciul
HERMANNSTADT
Neînțelegeri la amicalul lui Hermannstadt » FCSB, oprită să filmeze meciul

Mihai Stoica îl amenință pe Lucian Burchel: „Am un as în mânecă”

„Știu eu de cineva care n-are carnet. O să păstrez asta pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am și eu un as în mânecă. O să vedem la momentul potrivit (n.r. - întrebat dacă e vorba de un nume din Liga 1). 

Aștept să văd ce mișcări face domnul Burchel, șeful antrenorilor. M-am interesat dacă Burchel are un CV ca antrenor. Și nu are! Ce scrie în regulament? Că trebuie să avem un antrenor cu licență Pro la meciuri. Și avem!

Federația să acuze, o să acuz și eu la rândul meu când o să am partner de dialog. Vă imaginați ce inepții a putut să debiteze acest Burchel? Să spună că jucătorii sunt în pericol, că se pot întâmpla lucruri dacă nu e structurat cum trebuie antrenamentul? Păi l-a structurat Neubert. 

Cum să spui că pot muri jucătorii? Păi avem medic care poate interveni! Au fost și sunt echipe de Liga 1 care merg în deplasare fără medic. Asta nu mai vede? Burchel habar n-avea pe ce lume este, nu știa despre ce este vorba”, a punctat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „În momentul în care o să devoalez, va fi cutremur!”

Oficialul de la FCSB a continuat:

Îi place la televizor foarte mult, intră la toate emisiunile. Mă aștept să-l văd și la Disney. Spune că va studia regulamentul. Păi studiază-l, măi, șeful antrenorilor, și apoi vino să ne explici. Cum să ne spună cine să conducă antrenamentul? Să-l conducă cine considerăm noi! Ăia care au câștigat 6 din 7 meciuri.

În momentul în care o să devoalez, va fi cutremur. Cutremur! Batem '77. Prea vorbesc unii mult și habar n-au despre ce e vorba! Nu spun, îl aștept pe Burchel, să-l surprind în direct! 

Habar n-are despre ce e vorba, vorbește de dragul de a vorbi. Să-mi dea 10 nume și vom alege de acolo antrenor cu licență”. 

Degeaba ai licență Pro, dacă n-ai valoare. Pe mine mă interesează ce poate omul «la verde», nu licența, sub nicio formă! În primul rând, ar trebui să existe mai mult respect pentru foștii fotbaliști adevărați, să poată face o școală de antrenori într-un interval de timp decent. Nu să fie bătaia asta de joc.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Lucian Burchel: „Doar Marius Croitoru mai e fără carnet”

Gazeta Sporturilor a încercat să afle la cine s-a referit Mihai Stoica și a luat legătura cu Directorul Școlii de Antrenori, Lucian Burchel, care spune că singurul din Liga 1 fără carnet de antrenor, pe lângă Mihai Pintilii, este Marius Croitoru, cel care se ocupă de FC Argeș.

„Are licență A luata în Moldova și cu ocazia asta ne-am lămurit ca nu este echivalat aici carnetul de antrenor obținut la Chișinău. Marius are un contract de activitate sportivă la Argeș, ceva ce legea permite doar pentru antrenori calificați.

I-am cerut clubului documentele pe baza căruia i-a făcut un astfel de contract, dar pana acum nu am primit nimic. Nu e vinovat Marius, vinovați sunt oamenii de la resurse umane, din club, care i-au aprobat un contract pe baza unor documente incomplete”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ultimele vești despre telenovela „Sorescu la FCSB”: „Azi sau mâine se va decide” » Cheia mutării

Război pornit de Mititelu în această dimineață: „Gata, mergem la poligraf. Dacă mint, mă las de fotbal!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
paolo12
paolo12  •  13 Ianuarie 2023, 13:18
Postat de sadiku_is_back pe 13 Ianuarie 2023, 12:31

Te-a trezit cutremurul lui MM ?? Ai si plecat pe fenta , tu chiar il credeai pe subinginer =)))) Cand ti-am zis ca are un juvete nu ma credeai !!! Vezi ca Andrei C este nascut chiar in Bailesti !!

Eu vorbeam de mediul de la Jilava...

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  13 Ianuarie 2023, 12:31
Postat de paolo12 pe 13 Ianuarie 2023, 05:35

Esti din mediu?

Te-a trezit cutremurul lui MM ?? Ai si plecat pe fenta , tu chiar il credeai pe subinginer =)))) Cand ti-am zis ca are un juvete nu ma credeai !!! Vezi ca Andrei C este nascut chiar in Bailesti !!

gheorghe
gheorghe  •  13 Ianuarie 2023, 12:30

I s a facut de pușcărie. Dacă nu spune ce știe ....este complice , nu i așa ? Sau șantajist ? Cam asta este esența fotbalului românesc. Ce rezultate o fi avut mm contra lui Croitoru.....? Și , curios din fire, ce rezultate vor mai fi...? De o fi una, de o fi alta....DNA ul ce o zice ? Ah , da , uitasem , FRF e stat in stat ! Cam ca Vaticanul ( ca formă de organizare....) !!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează